Gondoskodás – Eredményesség – Phyller

A Phylazonit termékcsalád talajbaktérium-készítményeinek kijuttatása sarkalatos pontja a hatékony működésnek. A siker érdekében ezért kidolgoztunk egy olyan kijuttató egységet, amely saját gépre felszerelve elősegíti a Phylazonit Talajoltó, Talajregeneráló talajba történő optimális továbbítását.

A Phyller kijuttató injektáló rendszer gyakorlatilag bármilyen erő- vagy munkagépre komolyabb szaktudás nélkül felszerelhető, ráadásul egyszeri beruházási költsége már a felhasználás első évében megtérül. A szerkezet legfőbb előnye, hogy mivel a munkaművelettel egy időben történik az oldatok talajba juttatása, így sem növekvő gázolaj-felhasználási költséggel, sem úgynevezett taposási károkkal, sem pedig higító-víz biztosításával nem kell számolnia.

Annak érdekében, hogy a Phylazonit talajbaktérium készítmények a területen még egyenletesebben legyenek kijuttatva cégünk kifejlesztett egy új berendezést. A TEMPOSENSOR érzékeli a traktor sebességét, illetve a forgóknál a munkagép kiemelését és ehhez igazítottan szabályozza a termék adagolását, sőt jelzi, hogy mennyi készítmény lett elhasználva és mennyi van még a tartályban. Ezzel a vezető számára időt spórol meg, másrészt minden a kijuttatás során az esetlegesen felmerült műszaki problémát azonnal jelez, ami a hatékonyság egyik fontos pillére.

Ahogy ajánlatainkat személyre szabjuk, úgy kijuttató szerkezetünket is az Ön rendelkezésére álló munkagépére alakítjuk. Egyedi árajánlatunk elfogadását követően pedig ellátjuk minden olyan információval, melyekkel a szerkezetet szaktudás nélkül is fel tudja helyezni a munkagépére.

Kérje tanácsadóink segítségét és szerezze be Ön is Phyller kijuttató szerkezetét!

2019-01-18T18:49:25+00:00