Hírek oldal

Termékdíjas Phylazonit Technológia Hódmezővásárhelyen

 

A jubileumi, 25. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon közel 700 kiállító cég vett részt, és 60.000 látogató volt kíváncsi az agrárium eme jeles eseményére. A Phylazonit csapata is jelen volt a kiállításon. Standunkon megismerhették a többszörösen is díjnyertes Phylazonit Technológiát valamint legújabb könyveinket és szerzőiket is.

Sorközművelés Phylazonittal

 

A tavaszi kapásnövények sorközművelését a kelést követő négy-öt hét után kezdjük el. A jelenlegi csapadékos időjárás ideális körülményt teremt a talajbaktérium készítmény alkalmazásának. A magasabb hozam, a biztonságos és jövedelmező termelés érdekében a sorközművelés során juttassunk ki Phylazonit baktériumkészítményt!

A Phylazonit technológia termésnövelő hatásáról

 

A Phylazonit technológia – a speciálisan szelektált baktérium törzsek felhasználásával - egyik elsődleges célja a talaj tápanyagkészletének oly módon történő mobilizálása, hogy az a termesztett növénykultúra számára hozzáférhetővé váljon. 

Bori és Vince kalandjai a természet csodás világában

 

Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy már gyerekkorban elkezdjük megtanítani a gyermekeket, hogyan bánjanak közös kincsünkkel, a termőfölddel. Szeretnénk elősegíteni az ezzel kapcsolatos felelős gondolkodást, hogy ezt a tudást magukkal vihessék felnőtt korukra. 

Kiemelt innovációs elismerésben részesült a Phylazonit Technológia

 

A 2017. évi Magyar Innovációs Nagydíj, valamint további öt innovációs díj és egy kiemelt elismerés került átadásra nemrégiben az Országházban. A tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság élén a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökével, elsősorban a gazdasági mutatók és a társadalmi hasznosság alapján választotta ki a kiemelkedő, sőt az utóbbi évek talán legjelentősebb innovációs teljesítményeit. Az idei kiemelt elismerést a Phylazonit Technológia kapta.

A Phylazonit Talajregeneráló hatása a kukorica fuzáriumos fertőzöttségére - 2. rész

 

Szabadföldi kisparcellás vizsgálatokban tanulmányozták a „Talajregeneráló” baktérium-készítményt a Fusarium gombák okozta fertőzések mérséklésére.

A lombtrágyázás jelentősége, avagy miért hasznos a levélen keresztül történő tápanyagutánpótlás

 

A sikeres növénytermesztéshez nem csak makro- és mezoelemekre, hanem hektáronként néhány gramm mennyiségben mikroelemekre is szükségünk van. A mikroelemek kismértékű hiánya szemmel látható tüneteket nem okoz, ennek ellenére 10-30 % terméskiesést eredményezhet.

A Phylazonit Talajregeneráló hatása a kukorica fuzáriumos fertőzöttségére - 1. rész

 

Szabadföldi kisparcellás vizsgálatokban tanulmányozták a „Talajregeneráló” baktérium-készítményt a Fusarium gombák okozta fertőzések mérséklésére.

Phylazonit Technológia a kukorica termesztésben

 

A kukorica az őszi búza mellett a legnagyobb területen termesztett növény hazánkban, termőterülete közel 1,2 millió ha. Nagymértékű elterjedését a jó adaptív tulajdonságainak is köszönheti, ami a nemesítés egyik fontos pillérévé vált. A jövő mezőgazdaságában kiemelten fontos, hogy a gazdaságilag legjövedelmezőbb termésátlagot tudják a termelők elérni, ez már a termőhely adottságainál eldől, hiszen a kukorica igényesebb a talaj szerkezetével, tápanyag- és vízszolgáltató képességével szemben.

Gondoskodás - Eredményesség - Phyller

 

A Phylazonit termékcsalád talajbaktérium-készítményeinek kijuttatása sarkalatos pontja a hatékony működésnek. A siker érdekében ezért kidolgoztunk egy olyan kijuttató egységet, amely saját gépre felszerelve elősegíti a Phylazonit Talajoltó, Talajregeneráló talajba történő optimális továbbítását.