Hírek

Hírek oldal
Triplázott a Phylazonit - Magyar Termék Nagydíjas a Technológiánk

Triplázott a Phylazonit - Magyar Termék Nagydíjas a Technológiánk

September 08,

 

2017-ben 20. alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit, amely hazánk legrangosabb minősítő rendszerévé vált, bizonyítva, hogy a minőség hagyományt teremtett. 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához. Összesen 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki idén a Magyar Termék Nagydíj Védjegy-kitüntetést, a tanúsított minőség „útlevelét” a Magyar Gazdaság Ünnepén. A jubileum évében az energiahatékonyság, a környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kaptak nagy hangsúlyt.

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy a Phylazonit Technológia Termékcsalád is kiérdemelte ezt a rangos elismerést, így már harmadik alkalommal részesültünk eme megtiszteltetésben. 2013-ban a Phylazonit baktériumtrágyák (MC és CB), 2016-ban a Phylazonit Talajregeneráló baktériumkészítmény és 2017-ben a Phylazonit Technológia Termékcsalád is Magyar Termék Nagydíjas lett.

Az ünnepélyes díjátadás

Az általunk kifejlesztett Phylazonit Technológia a talaj, mint termesztő közeg állapotát képes javítani, helyreállítani, újra élővé tenni természetes módon. Ezek következtében a Phylazonit Technológia készítményeinek alkalmazása jótékonyan segíti az egészségesebb növények termelését, hozzájárul az életminőségünk javításához.

Díjnyertes termékcsaládunk tagjai:

  • Phylazonit Tarlóbontó baktériumkészítmény: Ezzel a technológiai lépéssel a talaj, mint termesztő közeg állapotát javítjuk, ezáltal könnyebb művelhetőséget, jobb vízgazdálkodást, aktívabb talajéletet és magasabb mobilizált tápanyag szintet érünk el, valamint általánosan tudjuk csökkenteni a gombák fertőzését, így ez az első lépés az egészséges élelmiszer alapanyagok előállításához.
  • Phylazonit Talajoltó illetve Talajregeneráló baktériumkészítmény: A Phylazonit technológia második lépése a teljes szántófelület után a növény gyökérzónájának kezelése, így közvetlenül tudunk hatással lenni a növény táplálására, egészségi állapotára és stresszhelyzettel szembeni ellenálló képességének javítására.
  • Legújabb termékünkkel, a Phylazonit Szójával speciálisan a szójatermesztést tudjuk segíteni.

Vajda Péter ügyvezető a díjjal

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben az Üzleti Etika Díjat, idén a Business Superbrands elismerést, valamint a Bisnode AAA tanúsítványát is megkaptuk. Számunkra a Magyar Termék Nagydíj egy újabb visszacsatolása annak, hogy jó irányba haladunk. A Phylazonit talajbaktérium készítmények gyártása és forgalmazása nekünk nem csak egy egyszerű munka, hanem egy csodálatos eszköz is arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz és hosszú távon megőrizzük és javítsuk a táplálék alapjául szolgáló termőföldek állapotát. Termékeink folyamatos fejlesztésével igyekszünk olyan értéket teremteni, amely a gyermekeink, unokáink számára is biztosíthatja az élhetőbb jövőt, hiszen Szívügyünk a termőföld!

Vissza a bejegyzésekhez