Hírek

Hírek oldal
OMÉK – A Phylazonit standján

OMÉK – A Phylazonit standján

September 26,

 

2017. szeptember 20-24. között a Phylazonit csapata is részt vett az OMÉK kiállításon Budapesten, ahol alkalmunk nyílt bemutatni a látogatók számára a Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit Technológiát. Standunkon nagyon sok érdeklődőt vonzott a Phyller szerkezettel felszerelt Horsch Terrano. Így testközelből láthatták a termelők, hogy a baktériumkészítményeink kijuttatása mondhatni „gyerekjáték”.

Vajda Péter ügyvezető véleménye szerint: „Az eddigi legnagyobb és legszebb standdal vettünk részt a kiállításon, ami tükrözi a Phylazonit stabilitását, fejlődését. Nagyon jó volt látni a munkatársak összhangját, és azt, hogy a látogatók jól érezték magukat nálunk.”

A csütörtöki napon egy kis ünneplésre is sort kerítettünk. Meglepetéssel köszöntöttük a kerek évfordulós kollégáinkat - Wágner Flóriánt, Lengyel Sándort és Illés Pétert - születésnapjuk alkalmából.

Pénteken a Magyar Marketing Szövetség Elismerő oklevéllel díjazta a kiállításon való megjelenésünket, amit Bálint András kereskedelmi igazgató vett át. Ez az elismerés egy újabb bizonyítéka annak, hogy jó úton járunk, egyre több embernek sikerül hatékonyan közvetítenünk a talajközpontú gazdálkodás fontosságát.

A képekre kattintva újabb fotókat tekinthet meg.

Az OMÉK színes kavalkádjában igen sokan meglátogatták a standunkat, számos szakmai eszmecserét folytattunk az érdeklődőkkel. Lengyel Tamás marketingvezető szerint: „Az OMÉK egyik fő irányelve idén a hatékony, sikeres és környezettudatos termelők és vállalkozások bemutatása volt. Cégünk küldetése jól illeszkedik ehhez a célkitűzéshez, ezért döntöttünk úgy, hogy fókuszálva a talajaink állapotának megőrzésére és az egészségesebb termés előállítására egy szemléltető megjelenéssel veszünk részt. Örömmel néztük a standunkon zajló intenzív szakmai munkát, amelyben a cég tulajdonosai, vezetői, tanácsadói és munkatársai egyaránt kivették részüket. Köszönjük, hogy látogatásukkal megtiszteltek minket!”

Sikeres őszi munkákat, eredményes gazdálkodást kívánunk!

Találkozunk az AGROmashEXPO-n 2018. január 24-27. között!

Vissza a bejegyzésekhez