Hírek

Hírek oldal
Megjelent Nemere István legújabb könyve Földbarát címmel

Megjelent Nemere István legújabb könyve Földbarát címmel

February 22,

 

Nemere István korunk korszakalkotó személyisége, aki több, mint 600 db mű és közel 11 millió eladott példányszám után a Phylazonit Kft. küldetését ültette át egy regénybe, amelyet 2018. február 21-én a PREGA kiállításon mutatott be először a közönségnek.

 

Részletek a szerző írásából:

"Minden gazdának milliárd és milliárd segítője lehet, és csak tőle függ, hogy “alkalmazza” őket. Ezek a segítők nem kérnek fizetést, és nem csak nappal, de éjjel is dolgoznak, szüntelenül. Azt teszik, ami a dolguk, sohasem fáradnak el. Úgy hívjuk őket: mikrobák."

 

"A növények egészsége és terméshozama, legyenek akár fűszálak, vagy silókukorica, vagy búza, bármi, elválaszthatatlan kapcsolatban van azzal a hatalmas és láthatatlan élő rendszerrel, amit ökoszisztémának nevezünk. A talpad alatt ezer és ezer faj versenyez egymással, de bizony együtt is működik a cél érdekében.

– Aki tudja, hogyan használja fel a termesztett növénye érdekében a mikrobákat, az a nyerő?

Ambrus bólintott és csak annyit mondott vendégének:

– Azért vagy ma itt, hogy ezt megtanuld."

 

Ha a népszerű író vállalkozott rá, hogy az évezredes földművelési módszereket megújító, forradalmian új technológiáról írjon egy kis könyvet, akkor biztosan "van benne valami".

 

 

A Phylazonit Technológia egy csodálatos eszköz arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz és hosszú távon megőrizzük, javítsuk a termőföldek állapotát. Ennek szellemében ajánljuk szeretettel Nemere István Földbarát című művét, amely a Phylazonit Kft. gondozásában jelent meg.

 

Ismerje meg a Phylazonit küldetését, talajbaktérium készítményeiben rejlő értékeit

egy kalandos utazáson keresztül!

 

A könyv webáruházunkban megvásárolható. Kattintson a képre! 

Vissza a bejegyzésekhez