Hírek oldal

OMÉK – A Phylazonit standján

 

2017. szeptember 20-24. között a Phylazonit csapata is részt vett az OMÉK kiállításon Budapesten, ahol alkalmunk nyílt bemutatni a látogatók számára a Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit Technológiát. Standunkon nagyon sok érdeklődőt vonzott a Phyller szerkezettel felszerelt Horsch Terrano. Így testközelből láthatták a termelők, hogy a baktériumkészítményeink kijuttatása mondhatni „gyerekjáték”.

Tarlóbontás más szemmel – terítéken az őszi kalászosok

 

A 2017-ben Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit Technológia három alapeleme a talajszerkezet javítása, tápanyagfelvétel fokozása és a növénykondicionálás. A betakarított tarló maradványainak irányított bontása Phylazonit Tarlóbontó készítmény használatával jelenti az első lépést

Triplázott a Phylazonit - Magyar Termék Nagydíjas a Technológiánk

 

2017-ben 20. alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit, amely hazánk legrangosabb minősítő rendszerévé vált, bizonyítva, hogy a minőség hagyományt teremtett. 

Mi a szemünknek és a terméseredményeknek hiszünk a legjobban

 

A Prügyi Mg. Zrt. elnök-igazgatójával, Rácz Lászlóval a Phylazonit termékekkel szerezett tapasztalatairól ültünk le beszélgetni.

 

Nyitottnak kell lenni az új megoldásokra

 

Rezes Gábor agrármérnököt, a debreceni Rezes-Farm Kft. ügyvezetőjét a Phylazonit termékekkel szerzett gyakorlati tapasztalatairól kérdeztük.

Repcében is bizonyít a Phylazonit Tarlóbontó

 

Nem volt jókedvében Természet anyánk, amikor a gazdálkodáshoz szükséges adottságokat osztogatta. A mezőtárkányi Fauna Zrt. mezőgazdasági ágazatvezetője mégsem panaszkodik, legfeljebb megoldandó problémákról beszél. Panaszra nincs is oka, hiszen a környékbeli gazdaságoknál jószerint ötödével jobb eredményeket érnek el. A repce például 3,6 tonnát produkált hektáronként, ami errefelé kimagasló hozamnak számít – és ez javarészt a Phylazonitnak köszönhető.

Phylazonit Technológia - egy jövedelmező repce termesztés alapja

 

A Phylazonit Technológia három alapeleme a talajszerkezet javítása, tápanyagfelvétel fokozása és a növénykondicionálás. A repce esetében az optimális elővetemények a kalászos gabonák. A betakarított gabonatarló maradványainak irányított bontása Phylazonit Tarlóbontó készítmény használatával jelenti az első lépést

"Biztos, hogy a mennyiségben komoly szerepe volt a baktériumtrágyának"

 

Ézsiás István 24 éve dolgozik családi gazdálkodásban, szerinte sokat lehet tenni a hagyományos gazdálkodásban is a sikerért, a hatékony módszerek egyike pedig a baktériumtrágya. 

Business Superbrands Díjas a Phylazonit márka

 

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy 2017-ben a PHYLAZONIT márka elnyerte a Business Superbrands Díjat, amely a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismerése.

A termőtalajok fokozottabb védelmét kezdeményezi az agrártárca

 

A Magyar Talajbaktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szervezetének - melynek egyik alapító tagja a Phylazonit is - kezdeményezésére kerekasztal megbeszélést tartottak a Földművelésügyi Minisztériumban a mezőgazdasági talajok védelméről.