Phylazonit Rizo

Talajélet javítása, kórokozó gombák visszaszorítása

A talajból fertőző növényi kórokozók, fonalas gombák (Fuzárium, Aspergillus, Penicillium, Sclerotinia) amellett, hogy terméshozamokat negatívan befolyásolják, egyes fajaik mikotoxinok termelésével a termés minőségét szennyezik, veszélyt jelentve mind az emberi, mind az állati egészségre.

Új termékünk, a Phylazonit Rizo két olyan növénynövekedést serkentő, biokontroll baktériumtörzset tartalmaz, amelyek a kórokozó gombák fejlődését, szaporodását gátolják.

Miért ajánljuk a Phylazonit Rizo használatát?

  • A monokultúrás illetve bikultúrás (búza-kukorica) vetésszerkezetben, a szűkülő vegyszerezési lehetőségek okán vagy a forgatásnélküli talajhasználat következtében is számíthatunk a fertőzések erőteljesebb megjelenésével és kártételével, amely a Phylazonit Rizo NG használatával jelentősen csökkenthető!

  • Érzékeny hibridek vetésénél, sűrű tőszámú kultúra és kései vetés esetén is kiszámítható és stabil termés érhető el a használatával.

Összetétel

Baktériumtörzsek (Bacillus subtilis, Pseudomonas fluorescens).

Csíraszám: 2,23 × 108 db/cm3, tápoldat.

Felhasználás

Szántóföldi és kertészeti kultúrákban 10-20 l/ha dózisban. Szántóföldi kultúrában speciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (vízzel hígítva 30-60 l/ha dózisban) vagy szántóföldi permetezőgéppel (100-300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azonnal bedolgozva.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A talajoltással mindenki nyerhet!

•  Mert a javul a tápanyagok hasznosulása!
•  Mert erősebb gyökérzet alakítható ki!
•  Mert csökken az áttelelő kórokozók élettere!

A Phylazonit New Generation termékek újult erővel támogatják a talajok fejlesztését és a költségek optimalizálását.

    Név *

    E-mail *

    Irányítószám *

    Mekkora területen gazdálkodik?

    50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

    Telefonszám *