Energia Humin Lombtrágya

7 fontos mikroelem és huminsav, kondíció javítás lombon keresztül

 

A levéltrágyázás fontos szerepet játszik a növények mikroelemmel való ellátásában. Hiány esetén akár a szükséges mikroelemek 90 %-át biztosítani tudjuk levélen keresztül. A lombon keresztüli táplálással jelentősen hozzájárulunk a növény optimális fejlődéséhez, a kedvező beltartalmi értékek kialakulásához. Az Energia Humin és a 2017-ben megjelenő új termékünk 4-6 leveles állapottól a virágzásig kínál hatékony megoldást a termelőknek.

Az Energia Humin nagy energiatartalmú NPK lombtrágya kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal rendelkezik.

  • A benne lévő huminsavnak és a komplex mikroelem tartalomnak köszönhetően egyedülálló megoldást kínál a növények egészségének, a termés mennyiségének és minőségének javításához valamennyi kultúrában, például:
    • kalászosoknál a réz tartalom
    • kukoricánál a cink tartalom
    • olajos növényeknél pedig a bór tartalom miatt kedvező a használata.
  • A huminsavak javítják a tápanyagok felvételét és csökkentik a perzselés veszélyét. Gyorsítják a növények tápanyag-reakcióját, erősítik az immunrendszert és fokozzák az anyagcserét. Ezen felül természetesen, könnyen felvehető és hasznosítható, humusz jellegű tápanyagot is jelentenek.

Az Energia Humin javítja a növények tápanyag hasznosulását, csökkenti a gyomirtó szerek által okozott stresszhelyzetet, növeli az ellenálló képességet.
 

1 liter lombtrágya tartalma:

N - 113 g, P - 44 g (P₂O₅ 101 g), K - 94 g (K₂O 113 g), Fe 0,38 g, Mn 0,76 g ,Cu 0,63 g, Zn 0,38 g, B 2,90 g, Mo 0,23 g, Ti 0,04 g, humin anyagok 26 g, szerves savak és fruktóz.
 

Növényvédelmi kezelésekkel együtt vagy önállóan. Tapadásfokozó anyagok használata ajánlott. Kivéve réztartalmú szerek!
Ajánlott dózis 4–10 l/ha.
Virágzásban nem használható!
 

Javasolt kijuttatás:

Kukorica: 4–6 leveles kortól.
Napraforgó: 4–6 leveles kortól virágzás kezdetéig.
Kalászosok: 3 leveles kortól (ősz)> virágzás kezdetéig (tavasz).
Repce: 4–6 leveles kortól (ősz); virágzás kezdetéig (tavasz).
Szója: 2–6 leveles korban
 

Energia Humin termékünk megvásárolható a webáruházban. A webáruház eléréséhez kattintson, vagy ismerje meg többi termékünket is!