Hírek

Hírek oldal
A Phylazonit a 33. AGROmashExpo kiállításon

A Phylazonit a 33. AGROmashExpo kiállításon

February 06,

Minden idők legsikeresebb AGROmashExpo kiállítása ért véget január 31-én a budapesti Hungexpo "vásárvárosban". Hazánk legjelentősebb mezőgazdasági szakmai seregszemléjén a Phylazonit is új csúcsot állított fel: minden eddiginél nagyobb standon fogadtuk rekordszámú látogatónkat.

A 2015. január 28.–31. között megrendezett agrár szakkiállításon az előző évekhez hasonlóan természetesen most is találkozhattak a látogatók a Phylazonit standjával. Az AGROmashExpo-ra az idén rekordszámú, csaknem 42 ezer érdeklődő volt kíváncsi, és a Phylazonit standjának látogatói is a kiállítás mind a négy napján rekordot döntöttek. Szerencsére az időjárás sem szólt közbe: csak Észak-Dunántúlon nehezítette a közlekedést némi hóesés.

A standunkon egyebek mellett kiállítottunk egy kijuttató szerkezettel felszerelt Monosem vetőgépet is. A fejlődés egyértelmű, ami fel is tűnt a látogatóinknak.

A rengeteg érdeklődő között régi és új partnereink is megkerestek minket, akik közül többekkel már szerződést is kötöttünk a Phylazonit talajoltóanyag tavaszi felhasználására.

Hagyományainknak megfelelően az idén is akciókkal kedveskedtünk az érdeklődőknek. A standunkat 2-3 ezren látogatták meg a 4 nap alatt, akik nagy része regisztrált a sorsolásunkon is, töltöttek ki kérdőívet, és többen Phylazonit-kabáttal és kijuttató szerkezettel lettek gazdagabbak. Nyereményjátékunk – amely keretében Phylazonit talajoltóanyagot és Energia Humin lombtrágyát sorsolunk ki – szintén nagy volt az érdeklődés. Ebben a játékban február 10-én hirdetünk eredményt!

Vissza a bejegyzésekhez