A Phylazonittal nyertek az AGROmashEXPO-n!

Az idei AGROmashEXPO-n a seregszemle négy napja alatt több mint kétezren keresték fel kiállítóhelyünket. Látogatóink részt vehettek nyereményjátékunkban is, amely keretében a kérdőívet kitöltő érdeklődők közül 3 szerencsés részére sorsoltunk ki egy tesztparcellányi Phylazonit talajoltó anyagot és Energia Humin lombtrágyát tartalmazó csomagot.

Közös elkötelezettség a fenntartható gazdálkodás iránt

Czerván György úr, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára és Vértes Tímea, a Mezőgazdasági és Kertészeti Főosztály munkatársa az AGROmashEXPO kiállításon elsőként az Agrova Kft. standját keresték fel.

Szakmai egyeztetések a talajoltásról

Az AGROmashEXPO kiállítás idején a baktériumtrágyák piaci helyzetével kapcsolatban szakmai egyeztetéseket folytattunk a talajoltóanyagok forgalmazásával foglalkozó Terragro Kft. ügyvezetőjével, dr. Pénzes Évával, valamint a hasonló területen tevékenykedő Bio–Nat Kft. vezetőjével, Justus Lillával. A kapcsolatfelvételt és a szakmai tárgyalásokat azért tartottuk elodázhatatlannak, mert a talajoltás immár nélkülözhetetlen eleme a magyar mezőgazdaságnak, így álláspontunk szerint a piac legjelentősebb szereplőinek közös erővel kell fellépniük azért, hogy megőrizhessék annak szakmaiságát.