Hírek

Hírek oldal

Ismét OMÉK – Újra Phylazonittal!

September 21,

Magyarország legjelentősebb, legrégebbi és legnagyobb hagyományokkal rendelkező agrárkiállítását és vásárát az idén szeptember 23–27. között rendezik meg a Hungexpo területén. A 77. OMÉK seregszemléről természetesen a Phylazonit sem hiányozhat!

Az immár több mint százéves múltra visszatekintő, az idén 77. alkalommal megrendezendő kiállításon a D pavilon 204 C standján várja vendégeit Magyarország első és piacvezető talajoltó készítménycsaládja, a Phylazonit. 60 négyzetméteres kiállítóhelyünkön megújult környezetben találkozhatnak munkatársainkkal az érdeklődők. Szakértőink többek között tanácsot adnak az ilyenkor leginkább aktuális tarlókezelési, tarlóbontási munkákkal, valamint az őszi vetésű növények számára nélkülözhetetlen talajoltással kapcsolatban.

Standunkon bemutatjuk a Beforgatott jövő című szakkönyvünk második, átdolgozott, bővített kiadását. Munkatársaink felvilágosítást adnak az ezekben a napokban elindítandó, új Agrár-környezetgazdasági (AKG) programról, különös tekintettel azokra a lehetőségekre, amelyek révén támogathatóvá válnak a talajközpontú mezőgazdasági termelés egyes elemei, köztük kiemelten a baktériumos talajoltás. Kiállítóhelyünkön vendégül látjuk régi és leendő partnereinket, érdeklő látogatóinkat, és megkóstolhatják a Phylazonittal kezelt földben termett, idei búzából készült kenyeret is.

Hagyományainkhoz híven az idén is sok szakmai anyaggal, ajándékokkal és rengeteg hasznos információval várjuk vendégeinket!

Vissza a bejegyzésekhez