Hírek

Hírek oldal

A Phylazonit a Föld élőflórája!

October 26,

Sokunknak mondták már, hogy ’elsavasodtunk’, ’a jótékony baktériumok száma lecsökkent a bélrendszerünkben, így az nem tudja megfelelően felszívni a tápanyagokat. Ennek következtében gyengül az immunrendszerünk, tehát védtelenebbek vagyunk egy betegséggel, stresszhelyzettel szemben. Nem is beszélve a fáradékonyságról, a teljesítőképesség csökkenéséről. Ilyenkor azt mondják, együnk élőflórás termékeket. Nos, az élőflóra valójában a jó baktériumokat jelenti, amikre a testünknek szüksége van. Ezért gondoljuk úgy, hogy a Phylazonit mint baktériumtrágya, a Föld élőflórája.

Az életadó Phylazonit

A Phylazonit-ot olyan szakemberek, kutatók hozták létre, akik felismerték, hogy az egészséges növény az egészséges talajnál kezdődik. Pont, mint az emberi testnél: a baktériumtrágya segít, hogy a föld fel tudja venni mindazt, ami a talaj egyensúlyához kell. Az a növény, amelyik hozzájut minden szükséges elemhez, erős lesz. Az egészséges bélflórával rendelkező ember jobban bírja a hideget, meleget, és nem szed össze minden nyavalyát. Az egészséges növény ugyanígy van ezzel. Jobban tűri az időjárási viszontagságokat, a rovarok támadásait, magas beltartalommal bíró, élettől duzzadó lesz. A Phylazonit-tot használó gazdák egyöntetű véleménye, hogy a felsorolt pozitív hatásai mellett a terméshozamot is növeli.

A baktériumtrágya a jövő záloga

Ahogy azt az új agrár-környezetgazdálkodási támogatás (AKG) is mutatja, egyre inkább előtérbe kerül a termőföld természetes egyensúlyának a visszaállítása. Ahhoz, hogy a jövőben is legyen étel az asztalunkon, a jelenben kell tenni. Egy ember sem ámíthatja magát ítéletnapig azzal, hogy majd egyszer egészségesen fog élni, mert ha nem figyel oda magára, lehet hogy meg sem éri az ’egyszer’-t. A baktériumtrágya az alap ahhoz, hogy a földjeinken ötven, száz év múlva is gazdag termés legyen. A Phylazonit olyan, speciális élő baktériumtörzsek együttese, melyek jóvoltából valóban lehet jövője a gazdálkodásnak.

Közel húsz éve bizonyít

Majd két évtizede, hogy a Phylazonit a piacra került. Mi sem bizonyítja jobban a hatékonyságát, mint az, hogy 60-70 olyan törzsvásárlója van, akik az első pillanattól a mai napig is használják ezt a baktériumtrágyát. Az ember csak olyasmit vásárol ennyi időn keresztül, ami valóban működik.

A Phylazonit segít, hogy az Ön termőföldje is hosszú távon egészségesebb, bőségesebb termést hozzon!

Kattintson ide: http://phylazonit.hu/menu/a-talajoltas-biologiaja

Vissza a bejegyzésekhez