Hírek

Hírek oldal
A támogatott baktériumtrágyák!

A támogatott baktériumtrágyák!

November 23,

Száz százalékig elégedett a termése mennyiségével és minőségével? És hogy áll a költségekkel? Ha az első kérdésre nem, a másodikra pedig rosszul a válasza, akkor épp itt az ideje, hogy megfontolja a baktériumtrágyák használatát. Ezek ugyanis – ha csodákra nem is képesek – de szakszerű használattal nagyszerű eredményeket hoznak. A talaj szerkezetének javításával a megművelésre fordított kiadások csökkennek. Így a ‘talajlazító’ készítmény dupla hasznot hoz Önnek.

A baktériumtrágyák kimondottan lazítanak

És nem csak talajt. Az biztos, hogy használata az Ön idegeire is jó hatással lesz, hiszen kevésbé kell aggódnia az időjárás, annak következményei, és a várható hozam miatt. Biztosabbá válik a megélhetése. Azt minden ’régi motoros’ tudja, hogy az évek alatt egyre nagyobb mennyiségben termelődő növényi szármaradványok akár táplálhatják is a következő termést. De ha a talaj leromlott állapotban van, az idő múlásával ezek is egyre lassabban bomlanak le. Közben a föld egyre savasabb lesz, a jótékony baktériumok helyett az ártók szaporodnak fel. A jó hír, hogy a baktériumtrágyák segítségével javíthatja talaja mikrobiológiai egyensúlyát.

A talajlazító hatását a saját zsebén érzi

Ahogy a talajélet egyre kiegyensúlyozottabbá válik, úgy bomlanak le egyre gyorsabban a szármaradványok, és egyre kevésbé lesz tömörödött a talaj. Egészen addig, amíg a baktériumtrágyának köszönhetően az egészséges talajban erős, egészséges növények teremnek, melyek jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nagyobb hozamot produkálnak, megművelésük kevesebbe kerül. A baktériumtrágyák kínálata ma már viszonylag széles, Önnek jól kell választania ahhoz, hogy valóban eredményeket tudjon elérni.

Hogyan nyújt segítséget Önnek a Phylazonit?

  • több évtized felhasználói tapasztalata hitelesíti
  • a gyártó folyamatosan törekszik a fejlesztésre
  • magyar talajból származó baktériumokból készítik
  • a szállítás közvetlenül a gyárból történik
  • tanácsadói hálózatát segítőkész szakemberek alkotják

A Phylazonit nem csak a fenti kritériumoknak felel meg, számtalan egyéb garanciát is fel tud mutatni, melyek igazolják készítményeik hatékonyságát, s melyek védik a termelők, az Ön érdekeit.

Vajda Sándor több mint 40 éve elkötelezett szolgálója a mezőgazdaság, s több mint 20 éve a talaj javításának. A Phylazonit minden munkatársa minden nap ebben a szellemben tevékenykedik.

Ha a baktériumtrágyák között a legjobbat keresi, hívja tanácsadónkat! http://phylazonit.hu/orszagos-tanacsadoi-halozat

Vissza a bejegyzésekhez