Hírek

Hírek oldal
Küldd el jelentkezésed vagy add tovább a lehetőséget!

Küldd el jelentkezésed vagy add tovább a lehetőséget!

May 03,

 

Termőtalajjal és tápanyag-utánpótlással foglalkozó vállalatunk értékesítő munkatársakat keres.

Ajánlatunk csak a leginkább rátermetteknek, felhívásunk azonban mindenkihez szól.

Építsd fel a karriered nálunk, vagy ajánlj bennünket ismerőseidnek, és wellness hétvégével köszönjük meg a segítséged!

 

Ha érdekel az alábbi lehetőség, jelentkezésed és önéletrajzod küld el az info@phylazonit.hu címre. Ha ez nem a Te pozíciód, de van ismerősöd, aki alkalmas lehet rá, ajánld figyelmébe a lehetőséget és küldd el nevét, valamint e-mail címét a korábban megjelölt címre.

Amennyiben az általad ajánlott személy kerül felvételre,
egy wellness hétvégét adunk ajándékba.

Új értékesítő munkatársunkat Veszprém megyei munkavégzésre keressük!

Az Agrova Kft. stabil, biztos alapokon nyugvó mezőgazdasági vállalat. Húsz éve foglalkozunk inputanyag-forgalmazással. Célunk a talajminőség javítása, a mezőgazdasági termelők támogatása és a jövedelmezőbb gazdálkodás elősegítése.

Amennyiben szívesen tagja lennél lelkes csapatunknak, mozgalmas munkára vágysz, és szeretsz emberekkel foglalkozni, csatlakozz hozzánk! Munkaidődet rugalmasan, magadnak oszthatod be, saját területeden kizárólagos forgalmazói jogot kapsz, meglévő ügyfeleinkkel személyesen tarthatod a kapcsolatot, és a termékeinket is nekik kell értékesítened.

A mezőgazdasági ismeretek elsajátításához természetesen minden szükséges segítséget megadunk, és az értékesítés területén is biztosítjuk a fejlődés lehetőségét. Odaadó, felelősségteljes munkádért cserébe nálunk minden szempontból megtalálhatod a számításodat.

Vissza a bejegyzésekhez