Hírek

Hírek oldal
Phylazonit talajbaktérium készítmények Horsch gépekkel!

Phylazonit talajbaktérium készítmények Horsch gépekkel!

October 26,

 

A precíziós gazdálkodás fontos eleme a jövő mezőgazdaságának, ezért lényeges, hogy a termőföldhöz és a legjövedelmezőbb termésátlag eléréséhez állítsuk be termelésünket. A talajszerkezet megóvása és javítása – az éghajlatváltozás tükrében – okszerű talajműveléssel és a Phylazonit talajbaktérium készítményeivel jól megvalósítható.

Az Axiál Kft.-vel kötött együttműködésünk keretében Horsch Terrano típusú kultivátorokat vásároltunk és azokat Phyller kijuttató szerkezetekkel láttuk el felhasználóink számára. Idén több gyakorlati bemutatót is tartottunk szerte az országban. Legutóbb Tiszavasváriban mutatta meg, mire képes a Phyllerrel felszerelt Horsch Terrano.

Ezeken a kultivátorokon kívül a Manax Kft. bérelhető Horsch rövidtárcsáin valamint az Axiál Kft. bemutató Horsch gabonavetőgépein is elérhetőek a kijuttató szerkezetek, hogy minél szélesebb körben tudjuk a gazdálkodók igényeit kielégíteni, a "mulcs hagyó" alapműveléstől a tarlóbontáson át a talajregenerálásig.

A Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit Technológia három alapeleme a talajszerkezet javítása, tápanyagfelvétel fokozása, és a növénykondicionálás, valamint a fent említett együttműködés jó lehetőség a versenyképes gazdálkodást szem előtt tartó termelők számára.

A gépek igénybe vételének feltételeiről érdeklődjenek a Phylazonit tanácsadóinál!

 

Vissza a bejegyzésekhez