Hírek

Hírek oldal
Phylazonit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon!

Phylazonit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon!

February 02,

 

2018. január 24-27. között a Phylazonit csapata is részt vett a rekordszámú látogatót vonzó AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon Budapesten, ahol alkalmunk nyílt bemutatni a Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit Technológiánkat és a Pyller kijuttató szerkezetünket.

Standunkon nagyon sok érdeklődőt vonzott a Phyller szerkezettel felszerelt Monosem vetőgép, amely segítségével a termelők testközelből láthatták, hogy a baktériumkészítményeink kijuttatása a vetéssel egy menetben is könnyedén megoldható.

Csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) által szervezett, Szántóföldi szakmai konferencia keretében megrendezett - a termelői kihívásokról szóló -  kerekasztal beszélgetésen cégünk ügyvezetője, Vajda Péter is részt vett a A Fórumszínpadon tartott programra sokan voltak kíváncsiak. 

Szombaton vendégünk volt Szécsi Zoltán háromszoros olimpikon vízilabdázó is, aki lelkes Phylazonit felhasználóként szívesen osztotta meg tapasztalatait a látogatókkal és dedikált labdával ajándékozta meg őket. 

Mindemellett „Vadásszon a Phylazonittal” címmel nyereményjátékot hirdettünk. A kérdéseinkre választ adók között megtartott sorsoláson Szűcs Jánosnak, Dömötör Ádámnak és Kövér Jánosnak kedvezett a szerencse. Nyereményükhöz ezúton is gratulálunk!

Az AGROmashEXPO színes kavalkádjában sokan meglátogatták a standunkat. Szakmai beszélgetéseket folytattunk és örömmel néztük az ott zajló intenzív munkát, amelyben a cég tulajdonosai, vezetői, tanácsadói és munkatársai egyaránt kivették részüket.

Köszönjük, hogy látogatásukkal megtiszteltek minket!

Sikeres tavaszi munkákat, eredményes gazdálkodást kívánunk!

Találkozzunk a PREGA Konferencián 2018. február 21-én!

Vissza a bejegyzésekhez