Hírek

Hírek oldal
Phylazonit újdonságai a PREGA 2018 konferencián

Phylazonit újdonságai a PREGA 2018 konferencián

February 23,

 

A 2018. február 21-én megrendezésre került, nagysikerű PREGA 2018 Konferencián részt vett a Phylazonit csapata is. Az eseményen alkalmunk volt bemutatni a kijuttatással kapcsolatos legújabb fejlesztéseket és elképzeléseket, melyekkel növelhetjük a mikrobiológiai készítmények hatékonyságát.

 

Véleményünk szerint a jövő, a fenntartható gazdálkodás nem képzelhető el precíziós szemlélet nélkül, amelyre mi is tudatosan készülünk pl. azzal, hogy Phylazonit Technológiánk keretében megadjuk a lehetőséget a készítményeink differenciált kijuttatására azért, hogy a táblák heterogenitása mind jobban lekövethető legyen. Kifejlesztettünk egy olyan kijuttató egységet, amely a munkagép helyzetének meghatározásával képes a lehatárolt zónákat kezelni és folyamatosan módosítani a kijuttatott mennyiségeket. A készüléket úgy alakítottuk ki, hogy alkalmas legyen a már meglévő speciális kijuttató egységek kiegészítésére, képessé téve azokat is a precíziós kijuttatásra. Jelenleg a rendszer tesztelése zajlik, ezt követően nyílik lehetőség a termelőink számára is kipróbálni.

 

 

A Phylazonit fontos küldetése az eredményes és fenntartható gazdálkodás mellett, hogy egészségesebb talajból egészségesebb termést tudjunk előállítani és ezzel hozzájárulhassunk az emberi egészség megőrzéséhez. Ezt a szemléletet jól tükrözi Nemere István cégünk kiadásában megjelent új - Földbarát című - könyve, melyet az író személyesen dedikált a Phylazonit standján.

 

További fotókért kattintson a képre!

Vissza a bejegyzésekhez