Hírek

Hírek oldal
Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjban részesült a Phylazonit

Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjban részesült a Phylazonit

March 14,

 

2018. március 13-án a Phylazonit termékeket forgalmazó Agrova Kft. számára Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át az elismerést a tárca 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett kitüntetési ünnepségén.

Dr. Fazekas Sándor szerint a jelenben is fontos, hogy a nemzet alapvető céljait illetően meglegyen az összefogás, amely biztosítja a célok elérését, talán ez 1848 egyik legfontosabb öröksége.

Az ünnepségen Dr. Fazekas Sándor miniszter állami és miniszteri kitüntetéseket adott át, köztük a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat (MAMD), amely célja azon hazai agrárgazdasági szervezetek országos szintű elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a magas szintű munkavégzésnek, az egyenletesen jó színvonalú termékek előállításának, illetve szolgáltatás nyújtásának. A Díj célja továbbá olyan modell kialakítása, bevezetése és hatékony működtetése a díjazott szervezetek által, amely példa értékű és segíti az agrárgazdaság többi szereplőjének folyamatos fejlődését.

Dr. Fazekas Sándor miniszter adta át a díjat az Agrova Kft-t képviselő Horváth Tibor régióvezetőnek

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy eme rangos díjjal jutalmazták eddigi munkánkat. Szeretnénk köszönetet mondani az Földművelésügyi Minisztériumnak. Számunkra ez az elismerés is megerősíti azt, hogy jó irányba haladunk. A Phylazonit talajbaktérium készítmények gyártása és forgalmazása nekünk nem csak egy egyszerű munka, hanem egy csodálatos eszköz is arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz és hosszú távon megőrizzük és javítsuk a táplálék alapjául szolgáló termőföldek állapotát. Termékeink folyamatos fejlesztésével igyekszünk olyan értéket teremteni, amely a gyermekeink, unokáink számára is biztosíthatja az élhetőbb jövőt. Haladunk tovább ezen az úton, hiszen Szívügyünk a termőföld!

A díjátadó ünnepségen készült további fotókért kattintson a képre! 

Vissza a bejegyzésekhez