Hírek

Hírek oldal
Termékdíjas Phylazonit Technológia Hódmezővásárhelyen

Termékdíjas Phylazonit Technológia Hódmezővásárhelyen

May 17,

 

A jubileumi, 25. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon közel 700 kiállító cég vett részt, és 60.000 látogató volt kíváncsi az agrárium eme jeles eseményére. A Phylazonit csapata is jelen volt a kiállításon. Standunkon megismerhették a többszörösen is díjnyertes Phylazonit Technológiát valamint legújabb könyveinket és szerzőiket is.

A kiállítás szervezői idén is meghirdették Magyar Állattenyésztésért, valamint Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázatot, melyre összesen 46 pályamunka érkezett. Az általunk kifejlesztett Phylazonit Technológia az Input anyagok kategóriájában III. helyezést ért el. A díjak ünnepélyes átadására 2018. április 18-án került sor. Cégünk képviseletében Horváth Tibor régióvezető vette át az emlékérmet és az elismerő oklevelet.

Az Állattenyésztési Napokon mi is kiállítóként vettünk részt. Sátrunkban a látogatók megismerhették a termékdíjas Phylazonit Technológiát és használatának előnyeit. Mindhárom nap alatt intenzív érdeklődés volt termékeink iránt, számos régi és új partnerrel alkalmunk nyílt találkozni és egy jót beszélgetni, a szakmai tapasztalatokat megosztani egymással.

A zárónapon standunk vendégei voltak legújabb könyveink szerzői, Nemere István és Szentgyörgyi Judit, akik szívesen beszélgettek a látogatókkal és dedikálták a kiadványainkat.

Bori és Vince kalandjait megíró Szentgyörgyi Juditot népes gyereksereg vette körül, akik lerajzolták mit jelent számukra a föld, a növények, a kertészkedés, mezőgazdaság. Szebbnél szebb alkotások születettek.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok szervezőinek a növénytermesztési termékdíjat, a színvonalas kiállítást, partnereinknek, hogy vendégeink voltak, a gyerekeknek pedig a csodaszép rajzokat!

Vissza a bejegyzésekhez