A technika világában elfeledkeztünk arról, hogy van egy olyan tényező, ami nélkül nincs élet a Földön, ami közel a legnagyobb befolyással van az életre - ez pedig a talaj.

A talaj túl természetessé vált számunkra, hiszen mindenhol és mindig rendelkezésünkre áll. Sokáig kizsigerelve nyertük ki belőle az élelmet, és elfelejtettük, hogy a legnagyobb kincseink közé tartozik. Elfelejtettük, hogy a talajt gondozni is kell, nemcsak használni.

Saját fejlesztésű Phylazonit termékeink a növények számára olyan fontos baktériumokat tartalmaznak, amelyek elősegítik azok fejlődését, tápanyagokkal történő ellátását. A Phylazonit termékek használatával megvalósulhat egy környezetkímélő, mégis gazdaságos és biztonságos termelés, amelynek eredményeként nagyobb terméshozamot és a táplálkozás szempontjából kedvezőbb beltartalmi értékeket érhetünk el.

          

Az általunk kifejlesztett technológia a talaj, mint termesztő közeg állapotát javítja. A tarlóbontás során a szármaradványok elbontásával felszabadítjuk a maradványokban lévő tápanyagokat, talajoltással fontos baktériumokat juttatunk a talajba, ezáltal könnyebb művelhetőséget, jobb vízgazdálkodást, aktívabb talajéletet és magasabb mobilizált tápanyag szintet érünk el. A talajregenerálás segítségével általánosan tudjuk csökkenteni a gombák fertőzését, így kerülve közelebb az egészséges élelmiszer alapanyagok előállításához.

Küldetésként tekintünk arra, amit csinálunk. Komolyan hiszünk abban, hogy munkánk által nemcsak a mezőgazdasági termelés jövője, de alapvetően a talaj termékenysége, természetes egyensúlya és életereje is biztosítható, sőt mi több növelhető!

Küldetésünk, miszerint „Szívügyünk a termőföld”, létfontosságú eleme nemcsak a növénytermesztésnek, hanem az emberi egészség megőrzésében is. 

Saving. Hang tight!

Próba oldal

A Kalkulátor használatához kérem adja meg a nevét, irányítószámát és e-mail címét

Mutasd a kalkulátort!

Adatainak megadásával nyilatkozik, hogy az információkat az AGROVA Kft. számára önként adta meg, és hozzájárul, hogy az AGROVA Kft. az Ön számára informatív, marketing, tájékoztató céllal készült levelet, e-mailt, üzenetet küldjön, illetve telefonon felhívja Önt.

ÍRJA BE AZ ÉRTÉKET

*szemtermés t/ha

Mutasd a kincsem!

A tarlójában felhalmozott tápanyagmennyiség:

N
MIN
MAX
14
14
P2O5
MIN
MAX
14
14
K2O
MIN
MAX
14
14
Szervesanyag
Mennyiség
* A kiszámolt értékek kg/ha-ban értendőek
** Az adatok tájékoztató jellegűek
*** A szervesanyag mennyisége t/ha-ban értendő

Mást is szeretnék kiszámolni