FLORAHUMUS

Humin- és fulvosav tartalmú, leonardit alapú talajkondicionáló

A piacra történő bevezetésének várható ideje: 2023 tavasz

Új termékünk magas humin- és fulvosav tartalmú (60 g/l), kiváló minőségű leonardit ásványból gyártott talajkondicionáló készítmény.

A jelentős szerves szén tartalmú Energia FloraHumusz az elmúlt évek során számos szántóföldi kísérletben bizonyította a humusz- és fulvosavak különleges hatását a növények fejlődésére, terméshozamára.

Egyedülálló hatása a termésbiztonság és a terméshozamok növekedésében egyaránt tetten érhető, használata aszály-stressznek kitett kultúrákban is 20%-os hozamnövekedést eredményezett.

A folyékony, magas vízoldható huminsav tartalmú Energia FloraHumusz kertészeti és szántóföldi növénykultúrában is tökéletes választás a növényi stresszfaktorok csökkentésére, a növények csírázási erélyének és fejlődésének támogatására.

Miért ajánljuk a FLORAHUMUS használatát?

 • A talaj mikroorganizmusainak élettevékenységét, metabolizációs tevékenységét serkentjük, mellyel közvetve a növények fejlődését támogatjuk.
 • A növény aszálytűrő képességét növeljük a fejlettebb gyökérzet kialakításával, illetve a sejtélettani folyamatok befolyásolásával.
 • A növények tápanyagfelvevő képességét javítjuk, szintén az erőteljesebb gyökeresedés fokozásával, illetve a tápanyagok felvehető állapotban való tartásával.
 • Csökkentjük a talajból történő tápelemek kimosódását, a nehézfémek akkumulációját a növényben.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Felhasználás és kijuttatás

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában 0,2-0,4 l/ha mennyiségben, 200-300 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt, vagy azzal egy menetben kijuttatva és bedolgozva, vagy speciális kijuttató szerkezettel 20-40 l/ ha vízmennyiséggel a teljes felületre kijuttatva majd a magágyba keverve, vagy a vetéssel egy menetben a vetőbarázdába injektálva.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A környezet változik, így nekünk is változnunk kell! Felelősséggel tartozunk a talajért, ezért célunk, hogy megállítsuk a romlását, és ezáltal csökkentsük az élelmezési problémákat is.

A növények a Phylazonit NG termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek és hatványozottan egészségesebbek lesznek.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *