Lombtrágya

 • Az Energia Humin nagy energiatartalmú NPK lombtrágya kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal rendelkezik. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Plusz

  1 524,00 Ft17 780,00 Ft
  Az Energia Plusz nagy hatékonyságú, mezo- és mikroelemekkel kiegészített N lombtrágya kifejezetten alkalmas a növények tápanyagigényeinek kiegészítésére. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Kén (20 l)

  40 005,00 Ft
  Az Energia Kén lombtrágya magas kéntartalmú nitrogén lombtrágya. Kiváló lombon keresztüli hasznosulás biztosítható gabonaféléknél, kukoricánál, olajos növényeknél, szőlőnél és zöldségféléknél. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Bór (20 l)

  46 482,00 Ft
  Az Energia Bór lombtrágya a 9,5 m/m%-os (150 g/l) bórtartalommal tökéletes választás az olajos növények, keresztesvirágúak és egyéb kertészeti növények esetében a megfelelő gyökérképzés segítéséhez és az aszálytűrés fokozásához. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Cink (20 l)

  36 576,00 Ft
  Az Energia Cink lombtrágya folyékony, cink tartalmú műtrágya oldat. Kiváló lombon keresztüli hasznosulást, a növények erőteljes növekedését biztosítja kukorica, kalászosok, repce, napraforgó, szőlő, gyümölcsösök esetében. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Réz (20 l)

  56 896,00 Ft
  Energia Réz lombtrágya a termésmennyiség és termésminőség javításáért! Szántóföldi és kertészeti kultúrák levélkezelésére, mikroelem igényének kielégítésére, hiánytünetek kezelésére. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!

Title

Go to Top