Karrier2024-06-05T14:39:20+02:00

Karrierlehetőségek a Phylazonitnál

A Phylazonit nem csupán baktérium készítményeket gyárt és forgalmaz, hanem lehetőségeket teremt a mezőgazdaságban, amely egyszerre szenvedély, felelősség és elkötelezettség számunkra. Az elmúlt évek során nemcsak piacvezetővé váltunk, hanem közösséggé, ahol a termelők és a termőföld szolgálata mindenek felett áll.

Mikrobiológiai tudásunk és talajjavító megoldásaink nem csupán termékek, hanem a jövő mezőgazdaságának alapjai. Célunk a talaj és a növények táplálása, a gazdálkodók sikerének megteremtése, hogy a termőföld mellett az álmaik egyaránt virágozhassanak. Legyél része a változásnak és a fejlődésnek, ahol együtt, új dimenziókat nyithatunk meg.

.

Aktuális állásajánlatok

A Phylazonit nemcsak egy munkahely,
hanem életérzés is egyben!

A Phylazonit termékek gyártása és értékesítése számunkra nemcsak egy munka, hanem egy fantasztikus eszköz arra, hogy óvjuk környezetünket, hozzájáruljunk a mezőgazdasági szféra fellendítéséhez, valamint hosszú távon megőrizzük és javítsuk a táplálékunk alapját biztosító termőföldet.

Büszkék vagyunk küldetésünkre, miszerint Szívügyünk a termőföld!

Ebből nyerjük mindennapi lendületünket, mert komolyan hiszünk abban, hogy munkánk által nemcsak a mezőgazdasági termelés jövője, de a talaj termékenysége is biztosítható, sőt mi több növelhető!

Miért vagyunk több egy átlagos munkahelynél?

  • Olyan hazai, családi vállalat vagyunk, ahol tudjuk, hogy tevékenységünkkel értéket teremtünk és hozzájárulunk a világ jobbá tételéhez.

  • Célunk a termőföld megmentése.

  • Emberközpontú, összetartó csapat vagyunk.

  • Kollégáink támogató szemléletmódja egytől egyig hozzájárul a felhőtlen munkakörnyezethez, nyugodt légkört teremtve.

There is nothing to show here!
Slider with alias karrier-video-1 not found.

Mit jelent számunkra a Phylazonit?

A talaj parányi dzsungelét.
Varga Sándor

Minőség, megbízhatóság, szakértelem.
Nagy Tímea

Egy kiszámítható, tervezhető jövőt.
Tóth Attila

A Phylazonit termőföldjeink egyik legfontosabb szövetségese, és ezáltal innovatív kulcsa a fenntartható növénytermesztésnek.
Tóth Gábor

Zöldebb jövőt.
Lengyel Tamás

Az egészség alapját.
Vajda-Somogyvári Enikő

Egy életérzést.
Vajda Péter

Title

Go to Top