Phylazonit Talajregeneráló N+ és P+

Gyökérvédelem és fokozott tápanyagmobilizálás

A Phylazonit Talajregeneráló N+ és P+ készítményeink segítségével a légköri N fixálás, illetve az oldhatatlan foszforformák oldhatóvá alakítása jelentősen fokozható, amellett, hogy a biokontroll hatás, a növényt támadó kórokozó gombák visszaszorítása is hatékonyan működik.

Termékfejlesztésünk célja volt, hogy a speciális körülmények között alkalmazott Talajregeneráló készítmény használata mellett is lehetőségünk legyen a csökkentett nitrogén és a foszfor műtrágyázás hiányából adódó tápanyagveszteségek pótlására.

Miért ajánljuk a Phylazonit Talajregeneráló N+ és P+ használatát?

 • Csökkentett műtrágya mennyiség kijuttatásánál 5,5-6,5 pH értékű talajon tápanyagmobilizálás támogatására.

 • Csökkentett műtrágya mennyiség kijuttatásánál szűk vetésforgó esetén tápanyagmobilizálás támogatására és a kórokozó gombák visszaszorítására.

 • Csökkentett műtrágya mennyiség kijuttatásánál fuzáriummal fertőzött területeken tápanyagmobilizálás támogatására és a kórokozó gombák visszaszorítására.

 • Jelentős mértékben lekötött foszfortartalommal bíró, alacsony kémhatású talajokon a foszfor felvehető formává alakítására.

Vásárolja meg a terméket,
kényelmesen a webshopból!

Felhasználás

Szántóföldi kultúrák: 20 l/ha.
Kertészeti kultúrák: 20 l/ha.

Kijuttatás

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában spe­ciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (30-60 l/ha folyadékmennyiségben), szántóföldi permetezőgéppel (100-300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azon­nal bedolgozva.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *