Phylazonit Talajregeneráló NG

Gyökeresedés elősegítése, védelem a patogén talajgombák ellen

A Phylazonit Talajregeneráló NG készítményben lévő baktériumtörzseket úgy válogattuk össze, hogy hormontermelésük révén serkentsék a gyökeresedést és gyorsítsák a csíranövény fejlődését.

Anyagcsere folyamataik révén olyan antibiotikum-szerű vegyületeket termelnek, melyeket a talajlakó káros gombák elkerülnek. Sziderofor-termelő képességük következtében a gyökérfelület környezetében korlátozzák a káros gombák szaporodását az azok élettevékenységéhez nélkülözhetetlen vasformák lekötésével és hasznosításával.

Ez a tulajdonság különösen fontos lehet azoknál a gazdaságoknál, ahol nem tudják betartani a vetésforgó által támasztott követelményeket. Hasonlóan ajánlott még azokban az esetekben, amikor az egymást követő kultúrákat azonos betegségek károsíthatják.

Miért ajánljuk a Phylazonit Talajregeneráló NG használatát?

 • Használatával elősegíthető az állomány egyöntetű kelése.

 • A termékben lévő baktériumok részt vesznek a talaj-növény tápanyagforgalomban. Felvehetővé válnak a növények számára a talajban lévő, nehezen hozzáférhető foszforformák és ezáltal javul a műtrágyázás hatékonysága is.

 • A sziderofor tulajdonság révén a patogén talajgombák életterét jelentősen gátolja, ezzel is csökkentve a monokultúra vagy egy szűk vetésforgó negatív hatását.

Vásárolja meg a terméket,
kényelmesen a webshopból!

Összetétel

Baktériumtörzsek (Pseudomonas putida, Pseudomonas fluorescens, Bacillus megaterium, Bacillus subtilis),

Csíraszám: 109 db/cm3, tápoldat.

Felhasználás

Szántóföldi kultúrákban: 10-20 l/ha.

Kijuttatás

Valamennyi szántóföldi kultúrában speciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (vízzel hígítva 30-60 l/ha dózisban) vagy szántóföldi permetezőgéppel (100- 300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azonnal bedolgozva.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

A Phylazonit Talajregeneráló javasolt kijuttatási ideje

Kukorica

Március elejétől április végéig.

Napraforgó

Március elejétől április végéig.

Kalászosok

Szeptember elejétől október végéig.

Repce

Augusztus végétől szeptember végéig.

Szója

Március közepétől május közepéig.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *