Phylazonit Talajoltó NG

Hatékonyabb tápanyag feltáródás, jobb és gyorsabb hasznosulás!

A Phylazonit Talajoltó NG termékben található baktériumok a gyökérzet felületén felszaporodnak és itt fejtik ki többrétű, kedvező hatásukat.

Stimulálják a gyökérképződést, ezáltal nagyobb felületet biztosítanak a tápanyag- és vízforgalomnak. A gyökérfelületen élve tehermentesítik a növényt egyes energiaigényes folyamatoktól, mint pl. a vízoldhatatlan vegyületek oldása vagy egyes hormonszerű anyagok termelése. A talajlevegő nitrogén tartalmának megkötésével és a talajban kötött foszforformák mobilizálásával többlet tápanyaghoz juttatja a kultúránkat.

Miért ajánljuk a Phylazonit Talajoltó NG használatát?

 • Sűrűbb, mélyebbre hatóló gyökérzet képződik – ez segítség az intenzív tápanyagfelvételben és az aszályos körülmények jobb átvészelésében.

 • Az erőteljesebb és nagyobb lombfelülettel rendelkező növényben kiegyensúlyozottabbá válik a tápanyag- és vízellátottság, ami a baktériumok által kiválasztott hormonokkal együtt hozzásegítik a növényünket a hő- és szárazság-stressz jobb átvészelésében.

 • A termékben lévő baktériumok tevékenyen részt vesznek a talaj-növény tápanyagforgalomban. Felvehetővé válnak a növények számára a talajban lévő, nehezen hozzáférhető foszfor és más mezo-, mikroelemek, ezáltal javítva a műtrágyázás hatékonyságát.

Keresd tanácsadóinkat,
vagy vásárold meg a terméket
kényelmesen a webshopból!

Összetétel

Baktériumtörzsek (Pseudomonas putida, Azotobacter chroococcum, Bacillus circulans, Bacillus megaterium) talajoltásra optimalizált arányban.

Csíraszám: 109 db/cm3, tápoldat.

Felhasználás

Szántóföldi kultúrák: 10-20 l/ha.
Kertészeti kultúrák: 10-20 l/ha.

Kijuttatás

Valamennyi szántóföldi kultúrában speciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (vízzel hígítva 30-60 l/ha dózisban), szántóföldi permetezőgéppel (100- 300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azonnal bedolgozva.

A Phylazonit Talajoltó javasolt kijuttatási ideje

Kukorica

Március elejétől április végéig.

Napraforgó

Március elejétől április végéig.

Kalászosok

Szeptember elejétől október végéig.

Repce

Augusztus végétől szeptember végéig.

Szója

Március közepétől május közepéig.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *