
Phylazonit Talajoltó
Hatékony tápanyagfeltáródás – jobb hasznosulás
A Phylazonit Talajoltóban található baktériumok a gyökérzet felületén felszaporodnak és itt fejtik ki többrétű, kedvező hatásukat.
Egyrészt, stimulálják a gyökérképződést, ezáltal nagyobb felületet biztosítanak a tápanyag- és vízforgalomnak.
Másrészt, a gyökérfelületen élve tehermentesítik a növényt egyes energiaigényes folyamatoktól, ilyen például a vízoldhatatlan vegyületek oldása, vagy egyes hormonszerű anyagok termelése.
Harmadrészt, a talajlevegő nitrogén tartalmának meg kötésével és a talajban kötött foszforformák mobilizálásával többlet tápanyaghoz juttatja a kultúránkat.
Miért ajánljuk a Phylazonit Talajoltó használatát?

Összetétel
Baktériumtörzsek (Pseudomonas putida, Azotobacter chroococcum, Bacillus circulans, Bacillus megaterium) talajoltásra optimalizált arányban.
Csíraszám: 109 db/cm3, tápoldat.

Felhasználás
Szántóföldi kultúrák: 10-20 l/ha.
Kertészeti kultúrák: 10-20 l/ha.

Kijuttatás
Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában 10-20 l/ha mennyiségben, 100-300 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt a teljes földfelületre kijuttatva majd azonnal bedolgozva, vagy speciális kijuttató szerkezettel 20-40 l/ha lé mennyiséggel a teljes felületre kijuttatva, magágyba keverve, vagy a vetéssel egy menetben a vetőbarázdába injektálva.
A Phylazonit Talajoltó javasolt kijuttatási ideje

Kukorica
Március elejétől április végéig.

Napraforgó
Március elejétől április végéig.

Kalászosok
Szeptember elejétől október végéig.

Repce
Augusztus végétől szeptember végéig.

Szója
Március közepétől május közepéig.
A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!
Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.
Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.