A Phylazonit Talajoltó baktérium készítményt azon gazdák számára ajánljuk, akik szeretnék, hogy a kijuttatott tápanyagok a lehető legnagyobb hatékonysággal váljanak felvehetővé a növények számára.

TOVÁBB
baktériumtrágya

A Phylazonit Tarlóbontó baktérium készítmény használatát azon gazdálkodók számára ajánljuk, akik fontosnak tartják a talaj termőképességének és művelhetőségének javítását.

TOVÁBB
baktériumtrágya

A Phylazonit Talajregenerálót azon gazdáknak ajánljuk, akik fontosnak tartják a növények kezdeti fejlődésének segítését és a csíranövény betegségekkel szembeni védelmét.

TOVÁBB
baktériumtrágya

A Phylazonit Rizo olyan növekedést serkentő, biokontroll baktériumokat tartalmaz, amelyek a kórokozó gombák fejlődését, szaporodását gátolják.

TOVÁBB

A kifejezetten szója kultúrák számára fejlesztett baktériumtrágya jelentősen növeli a szója gyökérzetén a gümők képződését, ezáltal a levegőből történő nitrogén megkötését.

TOVÁBB
baktériumtrágya

A szervestrágya kezelő készítményben lévő tápanyag mobilizáló baktériumok felszabadítják a tápanyagokat, amelyek a növények által is felvehetővé válnak.

TOVÁBB
baktériumtrágya

NPK lombtrágya mikroelemekkel és huminsavval, a stressztűrés fokozására

TOVÁBB

N lombtrágya kondíciójavításhoz és lombon keresztüli tápláláshoz, az intenzív növekedés időszakában

TOVÁBB

Olajos növények, keresztesvirágúak és egyéb kertészeti növények bórpótlására

TOVÁBB

Kénigényes növényeknél a hozam és a minőség fokozásához

TOVÁBB

Cink tartalmú lombtrágya a növények erőteljes növekedéséhez

TOVÁBB

Réz tartalmú lombtrágya a termésmennyiség és termésminőség javításáért

TOVÁBB