Energia Soil

Huminsav tartalmú talajkondicionáló

A humin- és fulvosav nem csupán lombtrágyaként alkalmazva, de a talajba juttatva is pozitív hatással van a növények fejlődésére, valamint a talaj szerkezetére.

A készítményben megtalálható makro és mikroelemek (N, P, K, Fe, Cu, Zn, B, Mn, Mo) a növények és a talaj mikroorganizmusai számára is létfontosságú tápelemek, amelyek készítményünkben vízoldható, felvehető formában találhatók.

Miért ajánljuk az Energia Soil használatát?

 • A humin- és fulvosavak, amellett, hogy növényi hormonokhoz hasonló, a növények növekedését fokozó hatással rendelkeznek, a tápanyagok (műtrágyák is) gyors felvételét is támogatják.

 • Univerzális folyékony starter, amellyel kiegészítő tápanyagot biztosítunk a növénynek az egyenletes keléshez.

 • A készítményben található humin és fulvosavak jótékony kelátképző hatással bírnak. Amennyiben a vas, magnézium, cink, réz és sok más tápanyag kelatizált formában van jelen a talajban, jelentősen javul a növények számára azok hozzáférhetősége.

 • A humuszsavak talajba juttatásával stimuláljuk a hasznos mikroorganizmusok aktivitását a talajban, könnyen felvehető tápanyagforrást biztosítva számukra. Ezzel javul a gyökerek tápanyag felszívása, a tápanyagok felvétele, serkentve a magvak csírázási erélyét, az erőteljes gyökérnövekedést és a termésképződést.

 • A homokos talajoknál a talaj hosszabb ideig képes a tápanyagokat a lemosódástól megvédeni. Öntözött területeken a tápanyagok lemosódását mérsékli.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Összetétel

N (9 m/m%), P2O5 (7,7 m/m%), K2O (9 m/m%), Cu (0,054 m/m%), Zn (0,04 m/m%), Fe (0,05 m/m%), Mn (0,067 m/m%), Mo (0,073 m/m%), B (0,224 m/m%), huminsav, fulvosav

Felhasználás és kijuttatás

Szántóföldi és kertészeti kultúráknál 3-20 l/ ha dózisban, 100-300 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt, a teljes talajfelületre kijuttatva és bedolgozva. Vagy kijuttató szerkezettel 20-40 l/ha dózisban a magágyba keverve, vagy a vetéssel egy menetben a vetőbarázdába injektálva.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A környezet változik, így nekünk is változnunk kell! Felelősséggel tartozunk a talajért, ezért célunk, hogy megállítsuk a romlását, és ezáltal csökkentsük az élelmezési problémákat is.

A növények a Phylazonit NG termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek és hatványozottan egészségesebbek lesznek.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *