Temposensor basic háttér

Temposensor Basic

Technológiánkban a termékeink mellett nagy hangsúlyt kap a szakszerű kijuttatás.

Ehhez igazítva fejlesztettünk ki egy olyan kijuttató egységet, amely a munkagép sebességének és helyzetének meghatározásával képes a táblán belül folyamatosan módosítani a kijuttatott mennyiséget, biztosítva a területre tervezett Phylazonit mennyiség kijuttatását.

Ezzel ténylegesen megvalósítható, hogy 15 l/ha dózis esetén 100 hektáron elegendő legyen az 1500 liter Phylazonit.

A sebességfüggvényű kijuttatást biztosító vezérlő feladata kiszámítani a pillanatnyi sebességből, a munkaszélességből és a kijuttatandó hektáronkénti dózisból a pillanatnyi folyadékmennyiséget. A kívánt dózist a kezelő felületen előre beállított érték határozza meg. A sebesség mérése és a helymeghatározás egy beépített speciális GPS vevővel történik.

A Temposensor Basic a munkagépen elhelyezett rugószáras végállás kapcsoló segítségével érzékeli a felemelt helyzetet és szünetelteti a kijuttatást a fordulókban.

A Temposensor Basic előnyei:

  • sebességhez igazítva változtatja a dózist

  • a forgókban szünetelteti a kijuttatást

  • azonnal jelzi az eltömődést, szivárgást, így biztosítva a zavartalan munkavégzést

  • használatával megvalósítható a költség- és hozam optimalizálás

  • megalapozza a precíziós gondolkodást

Méri a fúvókákon átfolyó folyadék mennyiséget, és ehhez igazítottan változtatja a szivattyú teljesítményét, úgy, hogy 10 ml/perc pontossággal tartsa a kívánt értéket. Érzékeli és jelzi a szűrők eltömődését és a csövek szivárgását is. Amennyiben a rendszer a beállításoktól eltérő értéket tapasztal, jelzi a lehetséges hiba okát. Folyamatosan számítja és jelzi a tartályban lévő folyadék mennyiségét, és ez alapján becsli a még hátralévő terület nagyságát.

A felhasznált baktériumkészítményeket nem tábla szinten, egy egységes elv alapján használjuk fel, hanem a táblán belül a munkagépek sebességéhez, illetve a talaj adottságaihoz igazodva növeljük a termék várható hatását.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Ki lesz az én tanácsadóm?

Többet szeretne tudni?

Ismerje meg további termékeinket!
TOVÁBB

Tekintse meg webáruházunkat

Gazdálkodjon Ön is eredményesebben!
IRÁNY A WEBSHOP