Energia Bór lombtrágya

Tökéletes választás az olajos növények, keresztesvirágúak és egyéb kertészeti növények bórpótlására.

Miért ajánljuk az Energia Bór használatát?

 • Szerepe van a növények sejtfalának képződésében, ami természetesen hatással van a gyökérképzésre is, ami alapfeltétele a megfelelő tápanyagfelvételnek és az elvárt terméshozamoknak.

 • A bór részt vesz a szénhidrátok anyagcseréjében, befolyásolja a különböző szervekbe történő szállításukat, amellyel a növény aszálytűrő képessége nő, vízháztartása, kondíciója javul.

 • A virágok fejlődésében és terméskötődésben nélkülözhetetlen, az egyik legfontosabb tápelem. Hatására javul a termés minősége és mennyisége egyaránt.

Vásárold meg a terméket,
kényelmesen a webshopból!

Összetétel

1 liter lombtrágya tartalma:
Bór 9,5 m/m% mennyiségben (150 g/l).

Felhasználás

Szántóföldi és kertészeti kultúrák levélkezelésére, mikroelem igényének kielégítésére, hiánytünetek kezelésére 1-2 l/ha mennyiségben, 200-350 l/ha vízmennyiséggel.

Soha ne keverje a készítményeket koncentrált állapotban!

Kijuttatás

Növényvédelmi kezelésekkel együtt vagy önállóan. Tapadásfokozó anyagok használata javasolt. Más készítményekkel történő együttes kijuttatás esetén célszerű keverhetőségi próbát végezni.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Kérjük válassza ki, hogy miben segíthetünk! *

  Telefonszám *