Phylazonit Organic TK

Szervestrágya kezelő készítmény

A szervestrágya tápanyagainak jelentős része szerves formában található. E tápanyagbázis csak a szerves kötések felbomlása után, mikrobiológiai folyamatok eredményeképpen alakul át a növények számára is könnyen felvehető szervetlen formákká.

A Phylazonit Organic TK-ban lévő tápanyag mobilizáló baktériumok a szerves kötésekből jelentős mértékben szabadítják fel és mineralizálják a tápanyagokat, mely formában már azokat a növények is fel tudják venni.

Miért ajánljuk a Phylazonit Organic TK használatát?

 • A szervestrágyák jelentős makro- és mikrotápelem tartalommal rendelkeznek.

 • A megfelelően kezelt trágya a talaj fizikai-kémiai tulajdonságaira, szerkezetére, vízgazdálkodására, illetve a talajéletre, annak aktivitására is pozitív hatással van.

 • A szervestrágya lényegesen gyorsabban érik és lényegesen jobb minőségűvé válik.

 • A készítmény használatával érlelt trágya esetében jelentősen mérsékelhető a pentozán hatás.

Összetétel

Baktériumtörzsek (Bacillus circulans, Pseudomonas putida, Azotobacter chroococcum, Bacillus megaterium) trágyaoltásra optimalizált arányban.

Csíraszám: 4×108 db/cm3, tápoldat.

Felhasználás

Istállóból eltávolított almos istállótrágya kezelésére, trágya köbméterenként 0,4-1 l/m3 mennnyiségben, 10-20 liter vízben elkeverve, a trágya felületére egyenletesen kijuttatva.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Kérjük válassza ki, hogy miben segíthetünk! *

  Telefonszám *