Energia Humin lombtrágya

Immunizál és vitalizál!

A növények kezdeti fejlődésekor makro-és mikroelemeket, humin- és fulvosavat tartalmazó készítményt alkalmazunk a korai stressz hatások és esetleges tápanyaghiány kezelésére. A készítményben található fulvosav a növényi életfolyamatokra is jelentős hatással van: fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait (pl. javuló oxigénfelvétel) és kelatizál bizonyos tápelemeket, így segíti azok bejutását a növényi sejtekbe, erősítve az immunrendszert.

Miért ajánljuk az Energia Humin használatát?

  • Mert a készítmény 11 hatóanyagának (N, P, K, Fe, Cu, Zn, B, Mn, Mo, huminsav/fulvosav) köszönhetően kitűnően alkalmas a növényi mikroelemek pótlására.

  • A huminsav és fulvosav tartalmának köszönhetően jelentősen tompítják a növényvédelmi és klimatikus stressz okozta hatásokat, ezzel pedig segítik, hogy a növény fejlődése ne álljon meg.

  • A termék összetételének köszönhetően a levélen keresztül könnyen felszívódik, és a levélen maradt hatóanyagok nem okoznak perzselést! Tökéletesen beilleszthető a legtöbb technológiába!

  • Használatával gyorsul a növények tápanyag-reakciója, javul a tápanyag hasznosulás és az anyagcsere.

Vásárolja meg a terméket,
kényelmesen a webshopból!

Irány a webshop

Összetétel

1 liter lombtrágya tartalma: N-113 g, P-44 g, (P2O5-101 g), K-94g, (K2O-113 g), B-2,90 g, Cu-0,63 g, Fe-0,38 g, Mn-0,76 g, Mo-0,23 g, humin anyagok 26 g, szerves savak és fruktóz.

Felhasználás

Növényvédelmi kezelésekkel együtt vagy önállóan. Tapadásfokozó anyagok használata javasolt (kivéve réztartalmú szerek). Ajánlott dózis 4–10 l/ha. Virágzásban felhasználását nem tanácsoljuk.

Kijuttatás

Növényvédelmi kezelésekkel együtt vagy önállóan. Tapadásfokozó anyagok használata ajánlott. Kivéve réztartalmú szerek! Ajánlott dózis 4–10 l/ha.

Virágzásban nem használható!

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Ki lesz az én tanácsadóm?

Az Energia Humin javasolt kijuttatási ideje

Kukorica

Május közepétől július közepéig

4-8 leveles korig

Napraforgó

Május közepétől július közepéig

4-8 leveles korig

Kalászosok

Ősz
3 leveles kortól

Tavasz
szárbaindulásig

Repce

Ősz
4 leveles kortól

Tavasz
szárbaindulásig

Szója

Május közepétől június közepéig

4 nóduszos állapotig

Borsó

Március közepétől április közepéig

2-6 leveles kortól