Phylazonit Szója NG

Fokozott gümőképződés – nagyobb hozam

A szója gazdaságos termesztésének elengedhetetlen feltétele a talaj speciális, Bradyrhizobium baktériumokkal való oltása.

A Phylazonit Szója NG -ben lévő baktériumtörzseket úgy állítottuk össze, hogy a magas nitrogénkötő képességű gümők képződésén túl segítsék a növény kezdeti fejlődését és egészséges, jó állóképességű növényeket képezzenek.

A termék egyéb baktériumtörzsei korlátozzák a patogén talajgombák szaporodását, így csökkentve azok káros hatását, ezáltal egy egészségesebb, egyenletesebb fejlődésű, tápláltabb növényállományt kapunk.

Miért ajánljuk a Phylazonit Szója NG használatát?

 • Használatával biztosítható az állomány egyöntetű kelése, ami a végelszámolásban nagyon fontos.

 • Elősegítjük a nitrogénkötő gümők képződését, ezáltal csökkenthető a kijuttatandó N műtrágya mennyisége.

 • A termékben lévő baktériumok tevékenyen részt vesznek a talaj-növény tápanyagforgalomban, felvehetővé válnak a növények számára a talajban lévő, nehezen hozzáférhető tápelemek is, ami jelentősen javítja a műtrágyázás hatékonyságát.

Összetétel

Baktériumtörzsek (Bradyrhizobium japonicum, Bacillus megaterium, Bacillus subtilis, Pseudomonas putida, Pseudomonas fluorescens).

Csíraszám: 8 x 108 db/cm3, táptalaj.

Felhasználás

Szántóföldi kultúrában 10-20 l/ha dózisban. Speciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (vízzel hígítva 30-60 l/ha dózisban) vagy szántóföldi permetezőgéppel (100-300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azonnal bedolgozva javasoljuk.

Kijuttatás

A szója oltása csak olyan oltóanyaggal történhet, amely tartalmazza a Bradyrhizobium japonicum nevű baktérium fajt. Oltott mag vetésekor is ajánljuk, hiszen még erőteljesebb gümőképződés és hatékonyabb nitrogén-fixálás érhető el.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *