Phylazonit Szója

Fokozott gümőképződés – nagyobb hozam

A szója gazdaságos termesztésének hazánkban nem őshonos növényről lévén szó elengedhetetlen feltétele a talaj speciális rhizóbium baktériumokkal való oltása.
A Phylazonit Szójában lévő törzseket úgy állítottuk össze, hogy a magas nitrogénkötő képességű gümők képződésén túl, elősegítsék a növény dinamikus kezdeti fejlődését és egészséges, jó állóképességű, magas első emelettel rendelkező növényeket képezzenek.

A gyökérfelület környezetében korlátozzák a patogén talajgombák szaporodását, így csökkentve azok káros hatását; ezáltal egy egészségesebb, egyenletesebb fejlődésű, tápláltabb növényállományt kapunk.

Miért ajánljuk a Phylazonit Szója használatát?

 • Használatával biztosítható az állomány egyöntetű kelése, ami a végelszámolásban nagyon fontos.

 • Elősegítjük a nitrogénkötő gümők képződését ezáltal csökkenthető a kijuttatandó műtrágyák mennyisége.

 • A termékben lévő baktériumok tevékenyen részt vesznek a talaj-növény tápanyagforgalomban – felvehetővé válnak a növények számára a talajban lévő, nehezen hozzáférhető tápelemek is, ami jelentősen javítja a műtrágyázás hatékonyságát.

Összetétel

Baktériumtörzsek (Bradyrhizobium japonicum, Bacillus megaterium, Bacillus subtilis, Pseudomonas putida, Pseudomonas fluorescens).

Csíraszám: 8 x 108 db/cm3, táptalaj.

Felhasználás

Szója oltására 10-20 l/ha mennyiségben, 100-300 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt a teljes felületre ki juttatva és azonnal bedolgozva, illetve speciális kijuttató szerkezettel 20-40 l/ha vízmennyiséggel a teljes felületre kijuttatva és a magágyba keverve, vagy a vetéssel egy menetben a vetőbarázdába injektálva.

Kijuttatás

A szója oltása csak olyan oltóanyaggal történhet, amely tartalmazza a Bradyrhizobium japonicum nevű baktérium fajt. Oltott mag vetésekor is ajánljuk, hiszen még erőteljesebb gümőképződés és hatékonyabb nitrogén-fixálás – érhető el.

ORSZÁGOS TANÁCSADÓI HÁLÓZAT
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *