Egyértelműen látszik, hogy a termelési környezet megváltozott, azonban az elmúlt évtizedekben pont a talaj kapta a legkevesebb figyelmet, aminek köszönhetően azok állapota, termőképessége nagymértékben lecsökkent. Ezt tetézte az éghajlatváltozás és a piaci körülmények jelentős átalakulása, ami komoly kihívások elé állította a gazdatársadalmat.

A jövő mezőgazdaságának sikere ebben rejlik:

Magasabb minőségű élelmiszer előállítás a lehető legkevesebb
környezeti terheltség és vegyszerhasználat mellett.

A Phylazonit a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények úttörőjeként, immár 40 éve dolgozik a magyar piacon ezen a célon. Termékeinket Beszterecen állítjuk elő, ott történik a gyártás, folyamatos kutatás-fejlesztés, annak érdekében, hogy professzionális termelést tudjunk megvalósítani.

Termékeink rendszeres használatával és egy megfelelő agrotechnikával jelentősen javítható a talaj szerkezete, víz-, levegő-, hő-gazdálkodása, művelhetősége, termékenysége.

A Phylazonit sikeressége igazán abban rejlik, hogy mi nem csupán terméket, termékeket értékesítünk, hanem 360 fokos szolgáltatásokkal segítünk a termelőknek, akkor is, ha egy jó évet zárnak, de akkor is, ha bajban vannak. A mikrobiológia mellett a komplexitás része többek között a talajvizsgálat, Ca-pótlás, talaj- és növénykondicionálás, lombon keresztüli technológiák, gépi megoldások, precíziós szaktanácsadás.

Partnereinknek nem csupán értékesítjük a termékeinket, hanem a szántóföldi technológia teljes folyamatát végig kísérjük, szakértő tanácsadóink személyesen keresik meg a gazdálkodókat, segítik őket és szakmai támogatást nyújtanak a leghatékonyabb kivitelezési technológiát javasolva, ezzel is biztosítva a legjobb eredmény elérését. Műszaki csapatunk készen áll arra, hogy gyakorlatilag minden géptípusra, a termelő adottságait és lehetőségeit figyelembe véve szereljük fel kijuttató szerkezetünket.

A partnerség nagyon fontos számunkra. Kutatóintézetekkel, egyetemekkel valamint a mezőgazdaság számos kiemelkedő szereplőjével szoros kapcsolatot ápolunk, hogy a jövő elvárásait mind jobban beépíthessük a technológiánkba.

Minőségi és megbízhatósági szempontból példaértékű cégként működünk, amelyben a munkavállalók, tanácsadók jól érzik magukat és el tudják érni saját céljaikat. Ezt az irányt erősíti, hogy a cégünk 2022-ben is megkapta a legmagasabb AAA fokozatú Bisnode tanúsítványt.

Ezért valljuk, hogy a Phylazonit ma már sokkal több, mint egy Talajbaktérium!
Küldetésünk: „Szívügyünk a termőföld”

Fő célkitűzéseink:

  • Értéket teremteni a szántóföldi növénytermesztésben.

  • Termékeinken és szolgáltatásainkon keresztül javítsuk és fejlesszük a talajaink állapotát, ezáltal biztosítsuk a költséghatékonyságot és a termésbiztonságot.

  • Felhívjuk a gazdálkodással foglalkozók figyelmét a talajok fontosságára, tudásunkat átadva tudatosabb, okszerűbb és eredményesebb gazdálkodásra képezzük őket.