Phylazonit Talajoltó P+

Tápanyag mobilizáció – oldhatatlan foszforformák feltárása

Phylazonit Talajoltó P+ néven kerül forgalomba ez évtől új termékünk, melynek speciális baktériumtörzsei az oldhatatlan foszforvegyületek feltárásával segítenek biológiai úton többlettápanyagokhoz juttatni a növénykultúrákat és lehetőség szerint mérsékelni műtrágya-felhasználásunkat.

A hazai talajaink általánosságban jól ellátottak különböző foszfor vegyületekkel, ám e foszforformák nagy része a növények számára felvehetetlen. Ahhoz, hogy a növények hozzájussanak a számukra szükséges és felvehető foszforformákhoz elengedhetetlen a talajlakó gombák és baktériumok tevékenysége is.

A Phylazonit Talajoltó P+ termékben ta­lálható baktériumok mindegyike képes a növények számára felvehetetlen oldhatatlan foszforvegyületek oldható formává történő alakítására.

Miért ajánljuk a Phylazonit Talajoltó P+ használatát?

 • Mérsékelt foszfor műtrágya-kijuttatás esetében is biztosítható a növények foszforszükséglete.

 • A készítmény foszformobilizálásra optimalizált törzseinek segítségével 15 %-kal több szervetlen foszfor felvételére képes a növény.

 • Termékünk a tápanyagellátás támogatása mellett, minden olyan növénynövekedést támogató hatásmechanizmussal rendelkezik, mely elvárható egy modern mikrobiológiai biostimuláns készítménytől.

Keresd tanácsadóinkat,
vagy vásárold meg a terméket
kényelmesen a webshopból!

Felhasználás

Szántóföldi kultúrák: 20 l/ha.
Kertészeti kultúrák: 20 l/ha.

Kijuttatás

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában spe­ciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (30-60 l/ha folyadékmennyiségben), szántóföldi permetezőgéppel (100-300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azon­nal bedolgozva.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *