Phylazonit Talajoltó N+

Tápanyag mobilizáció – fokozott nitrogén kötés

Az elmúlt évek drasztikus műtrágya-ár emelkedése okán növekvő figyelem irányult a tápanyagpótlás alternatív, biológiai megoldásai felé. Szükségesnek láttuk kutatásaink ez irányú kiterjesztését, melynek során a légköri nitrogén megkötésére alkalmas baktérium törzsek hatékonyság vizsgálatát végeztük.

Ennek eredményeként állítottuk össze a hatékonyabb nitrogénkötésre kiválasztott törzseinkből Phylazonit Talajoltó N+ nevű készítményünket.

 A Phylazonit Talajoltó NG N+ termékben ta­lálható baktériumok – amellett, hogy képesek az oldhatatlan foszfor felvehetővé alakítására, a gyökeresedés támogatására, az abiotikus stressztényezők mérséklésére – elsődleges szerepe a légköri nitrogén megkötése.

Miért ajánljuk a Phylazonit Talajoltó N+ használatát?

 • Csökkentett műtrágya-kijuttatás esetében biológiai úton pótolható annak egy része.

 • A készítmény nitrogénkötésre optimalizált törzseivel 25%-kal több légköri nitrogén köthető meg.

 • A biokontroll, valamint gyökeresedést és növekedést támogató baktériumtörzsek – a tápanyagok mobilizálása mellett – a növényi stressz (hő, aszály, kártevők, stb.) mérséklésével lesznek segítségünkre az egyenletes, homogén növényállomány kialakításában és a magasabb hozamok realizálásában.

Keresd tanácsadóinkat,
vagy vásárold meg a terméket
kényelmesen a webshopból!

Felhasználás

Szántóföldi kultúrák: 10-20 l/ha.
Kertészeti kultúrák: 10-20 l/ha.

Kijuttatás

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában spe­ciális kijuttató szerkezettel, vetéssel egy menetben (30-60 l/ha folyadékmennyiségben), szántóföldi permetezőgéppel (100-300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azon­nal bedolgozva.

A Phylazonit tanácsadói naprakész tapasztalatokkal segítik a munkádat!

Keresd tanácsadóinkat, és használd ki a Phylazonit termékek nyújtotta előnyöket!

A növények a Phylazonit Technológia termékcsalád alkalmazásával kevesebb toxikus anyagot vesznek fel, magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezhetnek, hatványozottan egészségesebbek lesznek.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az így megtermelt szántóföldi és kertészeti növények jótékonyan segítik az egészségünk megőrzését és hozzájárulnak az életminőségünk javításához.

  Név *

  E-mail *

  Irányítószám *

  Mekkora területen gazdálkodik?

  50 ha alatt50-100 ha100-500 ha500 ha felett

  Telefonszám *