Phylazonit a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények elterjesztésének úttörője Magyarországon. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évtizedek szakmai megalapozottságával, folyamatos fejlesztésekkel és kísérletekkel, hosszú és szisztematikus építőmunkával, az ország egyik vezető baktériumkészítmény gyártó és forgalmazó cégévé váltunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk a Bisnode objektív cégminősítése alapján már 5 éve a legjobbak között szerepel. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 2021-ben a legmagasabb, AAA (tripla A) arany tanúsítványt kaptuk meg!

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Bízunk abban, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében.

Célunk, hogy termékeink minél szélesebb körben való megismertetése hozzájáruljon a környezet védelméhez; alapfilozófiánkkal és a több évtizedes mezőgazdasági tapasztalatunkkal, példamutatásunkkal hozzájáruljunk egy újfajta szemlélet kialakulásához.

A Bisnode tanúsítvány a piacon BIZALMAT, KISZÁMÍTHATÓSÁGOT sugároz; ez még nagyobb lendületet ad, hogy küldetésünket elvégezzük, miszerint Szívügyünk a termőföld!