A Phylazonit nemcsak Magyarország kedvenc talajbaktérium készítménye, hanem a Bisnode minősítése alapján a legstabilabb és legmegbízhatóbb cégek egyike is!

.
Phylazonit a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények elterjesztésének úttörője Magyarországon. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évtizedek szakmai megalapozottságával, folyamatos fejlesztésekkel és kísérletekkel, hosszú és szisztematikus építőmunkával, az ország kedvenc baktériumkészítmény gyártó és forgalmazó cégévé váltunk.

Szakmai filozófiánk, hogy az „egészséges talaj, egészséges növény, egészséges ember” szemléletmódot egyre több hazai és külföldi partnerünkhöz eljuttassuk. Célunk, hogy termékeink minél szélesebb körben való megismertetése hozzájáruljon a környezet védelméhez; alapfilozófiánkkal és a több évtizedes mezőgazdasági tapasztalatunkkal, példamutatásunkkal hozzájáruljunk egy újfajta szemlélet kialakulásához.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Bisnode nemzetközi cégminősítő a Phylazonitot a pénzügyileg legstabilabb cégek közé sorolta. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, és rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján már évek óta a legjobbak között szerepelhetünk. Bízunk abban, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk.

Üzleti döntéseink meghozatala során a jövőben is arra törekszünk, hogy eredményeinket úgy érjük el, hogy azok a környezeti-, társadalmi és az emberi érdekeket valamint a fenntarthatóságot szolgálják.

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon és még nagyobb lendületet ad, hogy küldetésünket elvégezzük, hiszen Szívügyünk a termőföld!