Phylazonit a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények használatának és elterjesztésének élen járó képviselője Magyarországon. Az elmúlt években tapasztalt gazdasági és környezeti változások egyértelműen rávilágítottak a szemléletváltás fontosságára. A megfelelő alkalmazkodás az egyetlen módja a jövő sikeres gazdálkodásának.

A Phylazonit is felismerte ezt és az elmúlt években megvalósult innovációknak és beruházásoknak köszönhetően prémium minőségre váltott, a K+F terén magasabb fokozatra kapcsolt és a 360 fokos szolgáltatásoknak köszönhetően megerősítette piacvezető pozícióját. Számunkra fontos, hogy segítsük a gazdálkodókat minden körülmények között.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján pénzügyileg is több éve a legjobbak között szerepel. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 2023-ban is a legmagasabb, AAA (tripla A) arany tanúsítványt kaptuk meg!

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így ez a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon. AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bízunk abban, hogy a Dun & Bradsteet tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében ezáltal pedig a partnereinknek nyújtott segítségben.

Célunk, hogy értéket teremtsünk a szántóföldi növénytermesztésben. Termékeinken és szolgáltatásainkon keresztül javítsuk és fejlesszük a talajaink állapotát, ezáltal biztosítsuk a költséghatékonyságot és a termésbiztonságot. Felhívjuk a gazdálkodással foglalkozók figyelmét a talajok fontosságára, szakmai tudásunkat átadva tudatosabb, okszerűbb és eredményesebb gazdálkodásra képezzük őket.

A Dun & Bradstreet tanúsítvány a piacon BIZALMAT, KISZÁMÍTHATÓSÁGOT, BIZTONSÁGOT sugároz, az Agrár Ökológiai Programban való választásnál is szeretnénk ezt a gazdálkodók felé megerősíteni, ezzel is megalapozva küldetésünket, miszerint Szívügyünk a termőföld!