Az elmúlt év megmutatta, nemcsak magánemberként, hanem növénytermesztő szakmérnökként is, hogy a legfontosabb tényező a BIZTONSÁG. Az Európai Unió törekvései a műtrágya és a növényvédőszerek felhasználásának csökkentésére igazán kemény feladatot rónak ránk. Ezért a Phylazonit csapata azt tűzte ki célul, hogy ebben segítse a növénytermesztésben dolgozókat, hiszen ezek kiküszöbölésének és enyhítésének legfontosabb tényezője a TALAJ.

Az elmúlt 25 évben a talajjal rengeteg szakmai tapasztalatot, tudást gyűjtöttünk össze. A Best FM-el és a Rádió 1-el azért kötöttünk megállapodást, hogy ezt a TUDÁSTÁRAT minél szélesebb körben tudjuk elterjeszteni – fogalmazott Vajda Péter a Phylazonit tulajdonosa.

Szakmai együttműködés a Best FM-el és a Rádió 1-el!

Magyarországon a rádió naponta 7-7,5 millió embert ér el, így ennek a kommunikációnak óriási a jelentősége és hatalmas a felelőssége. Azért kötöttünk együttműködést a magyar tulajdonú Phylazonittal, mert olyan szakemberei vannak, akik hitelesen, kellő tapasztalattal és profizmussal tudnak lényegi információkat átadni hallgatóinknak, többök között arról, hogy az a zöldség vagy gyümölcs, amit elfogyasztanak, ami az asztalukra kerül nap, mint nap, milyen utat jár be, és ebben milyen fontos szerepet játszik a talaj – fogalmazott Szakács Tibor a Rádió 1 és a Best FM régiós vezetője.