A Phylazonit – mint élő szervezeteket tartalmazó mikrobiológiai készítmény – kijuttatásakor fontos, hogy olyan agrotechnikai műveletet válasszunk, amellyel biztosítható a baktériumok számára optimális élettér. Ezen feladat megvalósításához alakítottuk ki a Phyller kijuttató szerkezetet, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen erő- vagy munkaképre felszerelve (amellyel a termelők vetést vagy egyéb kijuttatásra alkalmas talajmunkát végeznek), plusz taposási kár nélkül juttassuk ki termékeinket.
A folyamatos fejlesztés eredményeként a Phyller – szerkezetéből, csövezéséből kifolyólag – ma már képes akár töményen is pontosan a mag mellé csorgatni a terméket, amellyel csökkenthető a háttérkiszolgálás és pontosabb, tervezhetőbb a kijuttatás.

Az idei év újdonsága egy új 660 literes tartállyal rendelkező Phyller, amelyben a hordó alakú tartály a jól megtervezett tartókeretnek is köszönhetően – kevésbé hajlamos a deformálódásra. A tartály külső szintmérővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a munkagépből is követhető legyen a folyadékszint változása.
A tartókeretnél újdonság, hogy a gépi elvárásokhoz igazodva, mind a traktor fronthidraulikájára, mind a munkagépre fel lehet szerelni. A folyadék feltöltést segíti egy fellépő és egy kapaszkodó, amely a Temposensor védelmét is biztosítja a  felnyúló tarlómaradványokkal szemben. A keretre felkerült egy kiegészítő lámpatartó konzol is, ami a közúti közlekedés biztonságát növeli.

A sebességfüggvényű kijuttatást biztosító vezérlő – Temposensor Basic – feladata kiszámítani a pillanatnyi sebességből, munkaszélességből és a kijuttatandó hektáronkénti dózisból a pillanatnyi folyadék mennyiséget. A sebesség mérése és a helymeghatározás, egy beépített GPS vevővel történik. A munkagépen elhelyezett rugószáras végállás kapcsoló segítségével érzékeli a felemelt helyzetet és szünetelteti a kijuttatást a fordulókban. Méri a fúvókákon átfolyó folyadék mennyiséget és ehhez igazítottan szabályozza a szivattyú teljesítményét.
A fejlesztés nem állt meg, elkészültek a Temposensor precíziós alapú (Temposensor Precision vagy Professional) változatai is, melyek segítségével a zónákat biomassza tömeg és a hozamtérkép alapján tudjuk kijelölni.

A Temposensor Basic, – a kijuttatás forradalmi megoldásaként – idén elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, a Minőség Innováció Nemzeti Nagydíját és Prémium Oklevéllel jutalmazták az Agromash 2020 termékpályázaton.