Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy a PHYLAZONIT márka immár harmadszor nyerte el a MagyarBrands Díjat – Innovatív márka – kategóriában.

A Magyarbrands program 2010 óta olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka – a pénzügyi adatok több szempontú vizsgálata, valamint a fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A Szakmai Bizottság döntése alapján a Phylazonit KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai innovatív TOP márkák egyikeként.

„A hazai termékek, a hazai márkák iránti egyre növekvő vásárlói preferencia világjelenség. Magyarországon sincsen ez másképp. Nálunk is rendkívül látványosan nő azon márkák köre, amelyek kiérdemlik a vásárlók, a fogyasztók tartós kötődését. A MagyarBrands Program immáron tíz éve értékeli azokat a magyar márkákat, amelyek a kiválóságukkal kiemelkednek a többiek közül. A visszajelzések igazolják, hogy a díj elnyerése olyan kiemelkedő érdem, mely egyaránt nagy öröm a vevőknek, a fogyasztóknak és a munkájukra méltán büszke vállalatoknak.”

Serényi János
MagyarBrands program elnöke

.

A Phylazonit szakmai filozófiája, hogy az „egészséges talaj, egészséges növény, egészséges ember” szemléletmódot egyre több partnerünkhöz eljuttassuk. Célunk olyan maradandót alkotni, amely újfajta szemléletet vezet be a mezőgazdasági ágazatba, segítséget nyújt a termelőknek, valamint környezetkímélő hatása miatt az egész emberiség fenntartható fejlődését szolgálja.

Ez a díj is megerősít bennünket, hogy jó úton járunk.