A márka minőségét, az innovatív megoldásokat és a stabilitást díjazták!

MagyarBrands és Minőség-Innováció Díjas
a Phylazonit 2018-ban!

.

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy nemrég két nívós díjjal is jutalmazták tevékenységünket. A PHYLAZONIT márka elnyerte a MagyarBrands Díjat Innovatív márka kategóriában, valamint az EOQ MNB által meghirdetett Minőség-Innováció 2018. pályázaton a Phylazonit Technológia a „Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk” kategóriában nemzeti díjnyertes lett, amellyel jogosulttá váltunk a nemzetközi megmérettetésre is.

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

„2018-ban a vállalati reputáció erőssége minden korábbinál nagyobb szerephez jutott a szakértői és a fogyasztói véleményalkotás során. Nemzetközi felmérések sora szól arról, hogy egy vállalat működésében a legnagyobb kockázatot a reputáció, a márka sérülése jelenti. Jóval nagyobbat, mint a gazdasági visszaesés vagy az erősödő versenyhelyzet. A MagyarBrands díj elnyerése ezért is kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.” /Serényi János, MagyarBrands program elnöke/

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Phylazonit KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai innovatív TOP márkák egyikeként.

Cégünk már nem csak bizonyos termékeket értékesít, hanem egy olyan technológiát, szellemiséget kínál a termelőknek, amely alkalmazása garancia a versenyképes termesztéshez és nagyon jól beilleszthető a környezettudatos gazdálkodásba. E nélkül nem képzelhető el küldetésünk egyik fontos célja, az egészségesebb élelmiszerek előállítása.

Azt hogy második éve érdemeltük ki ezt a díjat, azt jelenti számunkra, hogy jó úton járunk, a Phylazonit Technológia folyamatosan erősödik és igazodik a piaci elvárásokhoz.

A díjazott technológiánkban – mindkét díjnál – a termékeink mellett nagy hangsúlyt kap a szakszerű kijuttatás, ennek keretében fejlesztettük ki a “Temposensor Basic” szoftverünket és eszközünket, amely intelligens módon képes a munkagép sebességéhez igazítani a pillanatnyi dózist, megteremtve ezzel az egyenletes kijuttatás feltételét,.A Temposensor precíziós változatai is tesztelés alatt vannak, így hamarosan még szélesebb szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, hiszen Szívügyünk a termőföld!

Különleges Phylazonit és Horsch bemutató Bábolnán!😉💪😊

Uverejnil používateľ Agroinform.hu Štvrtok 6. septembra 2018

2019-04-05T11:34:32+00:00