A Phylazonit Technológia célja a talaj szerkezetének javítása, a tápanyagfelvétel hatékonyságának fokozása és a növény ellenálló képességének növelése – végső soron az intenzív talajélet helyreállítása. Ez több lépésben, több készítménnyel történik. Először magát a talajt javítjuk (Phylazonit Tarlóbontó) majd a növény gyökérzónáját kezeljük (Phylazonit Talajoltó, Talajregeneráló), végül pedig a kiegyensúlyozott tápanyagellátást biztosítjuk (Energia Plusz; Energia Humin). A Phylazonit termékek önálló vagy technológiában való használatának egyre nagyobb a létjogosultsága, hiszen az intenzív növénytermesztés során egyre kevesebb növény szerepel a vetésforgóban és ez negatív hatással van a talajra, termőképességének állapotára.

A Phylazonit Tarlóbontó segítségével felgyorsítjuk és irányítjuk az elhalt növényi részek lebomlását, tápanyaggá válását, a Phylazonit Talajoltóval stimuláljuk a gyökérképződést, ezáltal nagyobb felületet biztosítunk a tápanyag- és vízforgalomnak, a Phylazonit Talajregeneráló révén pedig korlátozzuk a káros gombák felszaporodását, így védve a csíranövényünket. Lombtrágyáinkkal immunizálunk és vitalizálunk. Az Energia Huminban található huminsav óriási előnye még, hogy közvetlen tápanyagforrást jelent a benne található, több mint 70-féle ásványi anyag és nyomelem tartalmából kifolyólag. Jól kombinálható az aktuális növényvédelmi munkákkal, így költséghatékony és könnyen technológiába illeszthető.

Az Energia Plusz amid formájában tartalmazza a N hatóanyagot (15 %), mely vegyület levélen keresztüli felszívódása kiváló: a kis molekulaméret okán a növényi kutikulán is könnyen átjut; nincs perzselő hatása, illetve egyéb vegyületek felszívódását is elősegíti. Utóbbit az intenzív növekedés időszakában ajánljuk. A termékeink hatékonyságának fontos eszköze a megfelelő kijuttatás és agrotechnika, amely a technológia szerves részét képezi. A Phyller kijuttató, erő- vagy munkagépre szerelve adagolja a baktériumot közvetlenül a talajba dolgozva. Ezt fejlesztettük tovább a Temposensor Basic vezérlőegységgel, amely a munkagép sebességéhez igazítva, képes a táblán belül módosítani a kijuttatott mennyiségeket.

Intenzív talajélet nélkül nincs hatékony növénytermesztés