A Phylazonit termékpalettáját és szolgáltatási körét komplex rendszerként építette fel az elmúlt évtizedekben a talajegészség és a talaj-növény tápanyagpótlás tekintetében.

További fejlesztési céljaink szükségessé tették, hogy a talajfejlesztési és tápanyagutánpótlási technológiánkba szorosan illeszkedő termékeinket energiatakarékosan, legmagasabb szakmai színvonalon, rövid idő alatt és költséghatékonyan tudjuk legyártani.

2022. novemberében átadott Plant Food lombtrágyaüzemünk megfelel a legmagasabb gyártói igényeknek, automatikus működésű és recept alapú, így minden gyártás során azonos és kiváló minőségű termék állítható elő ezzel a technológiával; akár egyedi igényeket, egyedi receptúrákat is képesek vagyunk gyártani.

Lombtrágyaüzemünk létrehozásával az egyik leginnovatívabb technológiával válaszolhatunk a jövő kihívásaira; továbbá exportpiacunk bővülése, illetve az EU mezőgazdasági támogatásainak új célkitűzései miatt láttuk szükségét.

November 9-én ünnepélyes keretek között adtuk át besztereci telephelyünkön az újgenerációs Plant Food lombtrágyaüzemet. A talajoltó és növénykondicionáló mikrobiológiai készítményeink csaknem 3 évtizedes, családi alapítású vállalkozásunk folyamatos kapacitásbővítési és fejlesztési beruházásainak újabb állomása a mostani.

Köszönjük, hogy eljöttek!

A hazai természeti adottságok és erőforrások megfelelő alapot biztosítanak a hazai mezőgazdasági technológiák és inputanyag felhasználás számára, ugyanakkor az elmúlt évek abnormalitásai, illetve a termőföld degradációja és az elnyúló száraz periódusok új utakat jelölnek ki a termelők számára, új anyagok és módszerek alkalmazását teszik folyamatosan szükségessé.

A Phylazonit továbbra is biztos pontként segíti a gazdákat a sikeres növénytermesztésben!