Bori és Vince kalandjai

Bori és Vince kalandjai

3 590,00 Ft

Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy már gyerekkorban elkezdjük megtanítani a gyermekeket, hogyan bánjanak közös kincsünkkel, a termőfölddel. Szeretnénk elősegíteni az ezzel kapcsolatos felelős gondolkodást, hogy ezt a tudást magukkal vihessék felnőtt korukra.

Leírás

Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy már gyerekkorban elkezdjük megtanítani a gyermekeket, hogyan bánjanak közös kincsünkkel, a termőfölddel. Szeretnénk elősegíteni az ezzel kapcsolatos felelős gondolkodást, hogy ezt a tudást magukkal vihessék felnőtt korukra. E cél megvalósításáért született meg cégünk támogatásával Szentgyörgyi Judit: Bori és Vince Kalandjai – Ismerkedés a földdel című könyve. Ezáltal a mese nyelvén szeretnénk a gyermekeket megszólítani, és izgalmas kalandokon keresztül megmutatni számukra azokat a csodákat, amelyek a talajban történnek.

Hogyan élnek a növények a kertben? Mi történik a földben, amit nem láthatunk? A két kis iker főszereplő, Bori és Vince nagyapjuk vidéki házában töltenek pár hetet. Találkoznak két manóval, akik megmutatják nekik, milyen az élet a tiszta, és milyen a szennyezett földön, a vízben a levegőben. A gyerekek a manók és az okos felnőttek segítségével beszélni tudnak a növényekkel, állatokkal és még a földdel is. Megtudják, mennyire fontos a környezet és mit tehetünk azért, hogy tiszta föld, levegő és víz vegyen körül bennünket. A történetek mesébe illőek, humorosak és mindig tanulságosak.

További információk

Tömeg 0,45 kg
Terjedelem

140 oldal

Kiadó

Phylazonit Kft.

Kiadás éve

2018

ISBN

978-615-00-1708-02

Title

Go to Top