Energia Soil (1 l)

Energia Soil (1 l)

2 794,00 Ft

Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható huminsav tartalmú talajkondicionáló

A készítményben megtalálható Huminsavat, makro és mikroelemeket tartalmazó talajkondiconáló a növények fejlődésének támogatásához és a talaj szerkezet javításához.

A baktériumtrágya teljesen BIO.

Leírás

Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható huminsav tartalmú talajkondicionáló

A humin- és fulvosav nem csupán lombtrágyaként alkalmazva, de a talajba juttatva is pozitív hatással van a növények fejlődésére, valamint a talaj szerkezetére.
A készítményben megtalálható makro és mikroelemek (N, P, K, Fe, Cu, Zn, B, Mn, Mo) a növények és a talaj mikroorganizmusai számára is létfontosságú tápelemek, amelyek készítményünkben vízoldható, felvehető formában találhatók.

Összetétel:N (9 m/m%), P2O5 (7,7 m/m%), K2O (9 m/m%), Cu (0,054 m/m%), Zn (0,04 m/m%), Fe (0,05 m/m%), Mn (0,067 m/m%), Mo (0,073 m/m%), B (0,224 m/m%), huminsav, fulvosav

Miért ajánljuk az Energia Soil használatát?

  • A humin- és fulvosavak, amellett, hogy növényi hormonokhoz hasonló, a növények növekedését fokozó hatással rendelkeznek, a tápanyagok (műtrágyák is) gyors felvételét is támogatják.
  • Univerzális folyékony starter, amellyel kiegészítő tápanyagot biztosítunk a növénynek az egyenletes keléshez.
  • A készítményben található humin és fulvosavak jótékony kelátképző hatással bírnak. Amennyiben a vas, magnézium, cink, réz és sok más tápanyag kelatizált formában van jelen a talajban, jelentősen javul a növények számára azok hozzáférhetősége.
  • A humuszsavak talajba juttatásával stimuláljuk a hasznos mikroorganizmusok aktivitását a talajban, könnyen felvehető tápanyagforrást biztosítva számukra. Ezzel javul a gyökerek tápanyag felszívása, a tápanyagok felvétele, serkentve a magvak csírázási erélyét, az erőteljes gyökérnövekedést és a termésképződést.
  • A homokos talajoknál a talaj hosszabb ideig képes a tápanyagokat a lemosódástól megvédeni. Öntözött területeken a tápanyagok lemosódását mérsékli.

Felhasználási javaslat:

Kertészeti kultúráknál 3-20 l/ ha dózisban, 100-300 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt, a teljes talajfelületre kijuttatva és bedolgozva. Vagy kijuttató szerkezettel 20-40 l/ha dózisban a magágyba keverve.

További információk

Tömeg 1,3 kg
Kiszerelés

1 literes flakon

Eltarthatóság

 
Bontatlan csomagolásban:
0-5 °C között – 6 hónap
5-10 °C között – 3 hónap
10-20 °C között – 2 hónap
20-30 °C között – 1 hónap
 
Felbontás után:
Száraz, hűvös, közvetlen napfénynek és sugárzó hőnek ki nem tett, fedett helyen, 0 °C felett.

Title

Go to Top