Phylazonit Rizo (1 l)

Phylazonit Rizo (1 l)

1 905 Ft

Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható mikrobiológiai készítmény

A talajból fertőző növényi kórokozók, fonalas gombák visszaszorítására és a termés minőségének javítására.

A baktériumtrágya teljesen BIO.

Leírás

Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható mikrobiológiai készítmény

A talajból fertőző növényi kórokozók, fonalas gombák (Fuzárium, Aspergillus, Penicillium, Sclerotinia) amellett, hogy terméshozamokat negatívan befolyásolják, egyes fajaik mikotoxinok termelésével a termés minőségét szennyezik, veszélyt jelentve mind az emberi, mind az állati egészségre.

Összetétel: Baktériumtörzsek (Bacillus subtilis, Pseudomonas fluorescens) talajotásra való arányban.

Miért ajánljuk a Phylazonit Rizo használatát?

  • A monokultúrás illetve bikultúrás vetésszerkezetben, a szűkülő vegyszerezési lehetőségek okán vagy a forgatásnélküli talajhasználat következtében is számíthatunk a fertőzések erőteljesebb megjelenésével és kártételével, amely a Phylazonit Rizo használatával jelentősen csökkenthető!
  • Érzékeny hibridek vetésénél, sűrű tőszámú kultúra és kései vetés esetén is kiszámítható és stabil termés érhető el a használatával.

Felhasználási javaslat:

Kertészeti kultúrákban 10-20 l/ha dózisban, permetezőgéppel (100-300 l/ha vízmennyiséggel) vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azonnal bedolgozva.

További információk

Tömeg 1,3 kg
Kiszerelés

1 literes flakon

Eltarthatóság

 
Bontatlan csomagolásban:
0-5 °C között – 6 hónap
5-10 °C között – 3 hónap
10-20 °C között – 2 hónap
20-30 °C között – 1 hónap
 
Felbontás után:
Száraz, hűvös, közvetlen napfénynek és sugárzó hőnek ki nem tett, fedett helyen, 0 °C felett.

Title

Go to Top