Üzlet

 • Phylazonit Tarlóbontó

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Visszamaradott növényi maradványok elbontásához, a kedvezőbb és élettelibb talaj elérése érdekében. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit könyvcsomag a talajkímélő gazdálkodásról és a termőföld megóvásáról. Együtt kedvezőbb áron!
 • Phylazonit Talajoltó

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Talajoltó készítmény a kijuttatott tápanyagok jobb hasznosulásához. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Az Energia Humin nagy energiatartalmú NPK lombtrágya kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal rendelkezik. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Plusz

  1 524,00 Ft17 780,00 Ft
  Az Energia Plusz nagy hatékonyságú, mezo- és mikroelemekkel kiegészített N lombtrágya kifejezetten alkalmas a növények tápanyagigényeinek kiegészítésére. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Talajregeneráló

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Talajregeneráló készítmény a csíranövények gyökeresedésének és fejlődésének gyorsításához. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • 2 liter Phylazonit Talajoltó baktériumtrágya 2 liter Energia Plusz lombtrágya Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható mikrobiológiai készítmény + nitrogéntartalmú EK lombtrágya. A Phylazonit Talajoltóban található baktériumok a gyökérzet felületén felszaporodnak és itt fejtik ki többrétű, kedvező hatásukat. Használatával javul a tápanyagok felvétele. Az Energia Plusz nagy hatékonyságú, mezo- és mikroelemekkel kiegészített N lombtrágya kifejezetten alkalmas a növények tápanyagigényeinek kiegészítésére.
 • Hasznos szakmai ismereteket a talaj, a növények és a baktériumok kapcsolatáról, illetve a baktériumkészítmények alkalmazásáról az intenzív növénytermesztésben.
 • Földbarát

  2 990,00 Ft
  Nemere István korunk korszakalkotó személyisége, aki több, mint 600 db mű és közel 11 millió eladott példányszám után a Phylazonit Kft. küldetését ültette át egy regénybe. Ha a népszerű író vállalkozott rá, hogy az évezredes földművelési módszereket megújító, forradalmian új technológiáról írjon egy kis könyvet, akkor biztosan "van benne valami".
 • A termőtalaj a növénytermesztés, ezáltal az emberi élet alapja. De tudjuk-e valójában, milyen folyamatok zajlanak a talajban? Ismerjük-e a termelés sikerét meghatározó alapvető összefüggéseket? Megőrizhető-e hosszú távon talajaink termékenysége?
 • Phylazonit Organic TK

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Organic TK trágyakezelő készítmény, a helyesen kezelt trágyában lévő tápanyagtartalom kihasználására. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy már gyerekkorban elkezdjük megtanítani a gyermekeket, hogyan bánjanak közös kincsünkkel, a termőfölddel. Szeretnénk elősegíteni az ezzel kapcsolatos felelős gondolkodást, hogy ezt a tudást magukkal vihessék felnőtt korukra.
 • Energia Kén (20 l)

  40 005,00 Ft
  Az Energia Kén lombtrágya magas kéntartalmú nitrogén lombtrágya. Kiváló lombon keresztüli hasznosulás biztosítható gabonaféléknél, kukoricánál, olajos növényeknél, szőlőnél és zöldségféléknél. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Rizo

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Rizo készítmény a talajélet javítására és a kórokozó talajlakó gombák visszaszorítására. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit könyvcsomag a talajkímélő gazdálkodásról és a termőföld megóvásáról, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Együtt kedvezőbb áron!
 • Energia Bór (20 l)

  46 482,00 Ft
  Az Energia Bór lombtrágya a 9,5 m/m%-os (150 g/l) bórtartalommal tökéletes választás az olajos növények, keresztesvirágúak és egyéb kertészeti növények esetében a megfelelő gyökérképzés segítéséhez és az aszálytűrés fokozásához. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit könyvcsomag a talajkímélő gazdálkodásról és a termőföld megóvásáról, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Együtt kedvezőbb áron!
 • Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható huminsav tartalmú talajkondicionáló A készítményben megtalálható Huminsavat, makro és mikroelemeket tartalmazó talajkondiconáló a növények fejlődésének támogatásához és a talaj szerkezet javításához. A baktériumtrágya teljesen BIO.
 • Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható mikrobiológiai készítmény A talajból fertőző növényi kórokozók, fonalas gombák visszaszorítására és a termés minőségének javítására. A baktériumtrágya teljesen BIO.
 • Energia Cink (20 l)

  36 576,00 Ft
  Az Energia Cink lombtrágya folyékony, cink tartalmú műtrágya oldat. Kiváló lombon keresztüli hasznosulást, a növények erőteljes növekedését biztosítja kukorica, kalászosok, repce, napraforgó, szőlő, gyümölcsösök esetében. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Nagy energiatartalmú NPK lombtrágya, kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal, a gyepek lombon keresztüli tápanyagpótlására.
 • Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható trágya/komposzt kezelő készítmény Segíti az istállótrágya vagy komposzt érési, lebomlási folyamatát, s hozzájárul a a növények számára könnyebben felvehető tápanyagok felszabadulásához. A baktériumtrágya teljesen BIO.
 • Az extrém magas, vagy alacsony hő okozta stressz, illetve a betegségek megelőzésére és a gyep fokozott ellenállóképességének növelésére alkalmas, káliumtúlsúlyos lombtrágya. Sejtfalakat erősítő hatása a nyári időszakban és az őszi felkészítésben játszik fontos szerepet. Felhasználása egészen a fagy bekövetkeztéig javasolt.
 • A Green Max a Pázsit Top sorozat Jolly Jokere! Egy lombtrágya, amit minden más lombtrágyával a sorozatból össze lehet keverni, és fokozhatjuk a keverék zöldítő hatását a gyep magasabb esztétikai megjelenésének az érdekében. Természetesen önállóan és egész évben is használható, ha sötétebb tónusú, egyöntetűbben zöld gyepre vágyunk.
 • The topsoil is the basis of crop production, and thus also the basis of human life. But do we really know what kinds of processes are taking place in the soil? Are we familiar with the basic relationships which determine the success of production? Is it possible to preserve the fertility of soils also in the long run?

Title

Go to Top