Energia Humin lombtrágya (1 l)

Energia Humin lombtrágya (1 l)

2 794 Ft

Nagy energiatartalmú NPK lombtrágya, kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal, a gyepek lombon keresztüli tápanyagpótlására.

Kategória:

Leírás

Nagy energiatartalmú NPK lombtrágya, kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal, a gyepek lombon keresztüli tápanyagpótlására.

A növények kezdeti fejlődésekor makro-és mikroelemeket, humin- és fulvosavat tartalmazó készítményt alkalmazunk a korai stressz hatások és esetleges tápanyaghiány kezelésére. A készítményben található fulvosav a növényi életfolyamatokra is jelentős hatással van: fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait (pl. javuló oxigénfelvétel) és kelatizál bizonyos tápelemeket, így segíti azok bejutását a növényi sejtekbe, erősítve az immunrendszert.

Miért ajánljuk az Energia Humin használatát?

  • Mert a készítmény 11 hatóanyagának (N, P, K, Fe, Cu, Zn, B, Mn, Mo, huminsav/fulvosav) köszönhetően kitűnően alkalmas a növényi mikroelemek pótlására.
  • A huminsav és fulvosav tartalmának köszönhetően jelentősen tompítják a növényvédelmi és klimatikus stressz okozta hatásokat, ezzel pedig segítik, hogy a növény fejlődése ne álljon meg.
  • A termék összetételének köszönhetően a levélen keresztül könnyen felszívódik, és a levélen maradt hatóanyagok nem okoznak perzselést!
  • Használatával gyorsul a növények tápanyag-reakciója, javul a tápanyag hasznosulás és az anyagcsere.

Összetétel:

1 liter lombtrágya tartalma: N-113 g, P-44 g, (P2O5-101 g), K-94g, (K2O-113 g), B-2,90 g, Cu-0,63 g, Fe-0,38 g, Mn-0,76 g, Mo-0,23 g, humin anyagok 26 g, szerves savak és fruktóz.

Felhasználás:

Öntözővízzel együtt kijuttatva. 1 liter elegendő 1000 m2 gyep kezelésére.

További információk

Tömeg 1,3 kg
Kiszerelés

1 literes flakon

Eltarthatóság

 
Bontatlan csomagolásban:
0-5 °C között – 6 hónap
5-10 °C között – 3 hónap
10-20 °C között – 2 hónap
20-30 °C között – 1 hónap
 
Felbontás után:
Száraz, hűvös, közvetlen napfénynek és sugárzó hőnek ki nem tett, fedett helyen, 0 °C felett.

Title

Go to Top